PRAVI KARAMBOL! Palo teško pljuvanje Sergeja i kapitena Tadića!
Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić, Foto: Starsport

žestoko

PRAVI KARAMBOL! Palo teško pljuvanje Sergeja i kapitena Tadića!

Sve je jasno kao dan

Objavljeno: 10:16h

Fudbaleri Srbije pripremaju se za ono najvažnije, utakmicu protiv Danske koja je za našu zemlju "biti ili ne biti" kada je u pitanju plasman u osminu finala Evropskog prvenstva.

U analizi svega što smo do sada uradili u Nemačkoj, ali i svega onoga što nas očekuje, govorio je Dragoslava Stepanovića, čovek koji je nekoliko puta bio u ovakvim situacijama i koji poznaje fudbalske prilike, pogotovo u Nemačkoj:

Dragoslav Stepanović
Dragoslav Stepanovićfoto: Starsport©

- Gospodin Tadić je uvideo da nije toliko dobar igrač koliko misli o sebi, jer da je toliko veliki igrač on bi dao dva gola i namestio dva. Nije zadovoljio koliko je pričao o sebi. Ja mislim da Samardžić sada ima ono što je Tadić imao nekad. Te driblinge koji idu u dubinu, ne u širinu. Tadić je to izgubio za sve ove godine, jer ima 34 godine, a i turska liga nije toliko jaka kao holandska ili nemačka. Mada je činjenica da je protiv Engleza falio neko ko će tu loptu da provuče - rekao je Stepanović.

Trk odnosno nezainteresovanost Sergeja Milinković-Savića kod gola Slovenije je nešto o čemu se priča posle meča, a iskusni stručnjak nije bio uopšte zadovoljan igrom fudbalera Al Hilala:

Sergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savićfoto: Starsport©

- Ja ne znam da li taj čovek ima talenta ili ne, ali kad ne pokazuješ da imaš onda si na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ne mogu da upoređujem tu ligu Saudijske Arabije sa ovim jačima. Mene nikad Sergej nije oduševljavao, ja se ne sećam da je on u reprezentaciji odigrao neku dobru utakmicu, nikad nije bio taj igrač koji je trebalo da bude. Golovi i protiv Engleza i Slovenaca su padali na isti način. Za pola metra ispred naših igrača, a to je zato što se ne daje 100%, čeka se onaj drugi uvek - istakao je čuveni strateg.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport/Kurir/Miodrag Igrutinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.