Piksi nakon šokantne utakmice sa Slovenijom! Da li Srbija mora da strepi pred Dance?
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport

pravo u metu

Piksi nakon šokantne utakmice sa Slovenijom! Da li Srbija mora da strepi pred Dance?

Iskrene reči

Objavljeno:

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se nakon meča sa Slovenijom (1:1) u drugom kolu grupe "C" na EURO u Nemačkoj:

- Pomešana su nam osećanja. Kada dođete do gola u poslednjem minutu... Zaslužili smo taj pogodak, a nismo zaslužili da izgubimo. Imali smo dosta šansi. Momcima čestitam na karakteru i mentalitetu. Moraju da veruju i da nije kraj dok on stavrno ne dođe. Dobro smo spremili meč, nije bilo iznenađenje. Slovenija je disciplinovana!

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksifoto: Starsport

- Odbrana nam je bila na visokom nivou, pružili smo sve što smo mogli i imali. Nama je probme bila Slovenija koja puca od snage na terenu. I pored toga smo bili bolji rival.

- Ono što nije dobro je loša realcijazija. Igrače se bore da postignu ne gol, ali kad neće onda neće... Dobro je da kreiramo šanse, to je važno. Nema predaje, verujemo do kraja i sami pišemo svoju sudbinu protiv Danaca. Čeka nas otvoren meč.. Mi, ili oni? Znamo kako igraju. Prvo moramo da se odmorimo i da u narednom meču damo sve od sebe. Svesni smo toga. Hvala našim navijačima, ambijent je bio fantastičan. Čista desetka za njih - rekao je Piksi za "RTS".

Bonus video:

00:09

Navijač uleteo na teren

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.