ALBANAC KOJI JE PROVOCIRAO SRBE UŠAO NA STADION, PONOVO MLATARAO RUKAMA: "Slaviću uz orla do smrti!"
Arlind Sadiku, Foto: Printscreen/Twitter/kosovarfootball

eto ga opet

ALBANAC KOJI JE PROVOCIRAO SRBE UŠAO NA STADION, PONOVO MLATARAO RUKAMA: "Slaviću uz orla do smrti!"

Albanac Arlind Sadiku ušao je na stadion u Hamburgu sa navijačkom kartom, ne sa novinarskom akreditacijom koja mu je danas oduzeta

Objavljeno:

UEFA ga je suspendovala tokom Evropskog prvenstva, oduzela akreditaciju, a albanski novinar nastavlja s provokacijama - i to na stadionu usred utakmice Albanija - Hrvatska! Arlind Sadiku se čak i oglasio sa lica mesta sa novom fotografijiom. Sve najzanimljivije i najnovije vesti s Evropskog prvenstva u fudbalu pratite na našoj posebnoj stranici posvećenoj EURO 2024.

Albanac Arlind Sadiku ušao je na stadion u Hamburgu sa navijačkom kartom, ne sa novinarskom akreditacijom koja mu je danas oduzeta.

Evo kako se slikao kontroverzni novinar i šta je napisao na Instagramu:

Proslava sa simbolom orla nikada nije bila i nikada neće biti krivično delo! Nikoga nisam uvredio niti isprovocirao. Samo sam ponosan na simbol koji nas predstavlja. Ponosan sam što sam Albanac i nikada se ne plašim da ovo saopštim čak i ako ceo svet ustane protiv mene. Opasan je presedan ako ovu odluku prihvate Albanci i državne institucije, jer otvara novo poglavlje. Napravite izveštaj o simbolu orla ali ne o rasističkim povicima protiv celog naroda - isključujete sebe, praveći put drugome. Nije bitno da li sam suspendovan ili ne, moja karijera je premala. To nije gubitak Arlinda Sadikua, niti gubitak novinara, to je državni i nacionalni gubitak ako ćutimo. Danas sam u Hamburgu gde podržavam reprezentaciju sa tribina, sa navijačima. Ponosno slavimo sa orlom ponovo i niko neće moći da me zaustavi do smrti!

Bonus video:

00:20

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

(Espreso/Sportal/Goran Anđelković/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.