ODGOVOR ChatGPT-ja ĆE VAS ODUVATI: Za koga Srbi treba da navijaju na meču Hrvatska - Albanija
Euro 2024, Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF ID: 12304003

NEVEROVATNO!

ODGOVOR ChatGPT-ja ĆE VAS ODUVATI: Za koga Srbi treba da navijaju na meču Hrvatska - Albanija

Navijači ove dve selekcije su već horski, zajedničkim snagama vređali našu zemlju tokom prvog dana, a sada će se sastati u međusobnom duelu

Objavljeno: 13:12h

Drugo kolo na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj će otvorili selekcije Hrvatske i Albanije, što je bila i izvrsna prilika da se veštačka inteligencija upita o tome - za koga bi Srbija trebalo da navija u ovom meču, s obzirom na to da su ove dve selekcije već pokazale mržnju prema našem narodu u Nemačkom.

Navijači ove dve selekcije su već horski, zajedničkim snagama vređali našu zemlju tokom prvog dana, a sada će se sastati u međusobnom duelu.

Upravo to je bio povod da se čuveni "ChatGPT" upita o ovom meču i tome, za koga bi ljudi iz Srbije trebalo da navijaju.

Potom je ChatGPT u početku počeo da odgovara na uopšten način, da to zavisi od ličnih preferencija, dok nije dao i konkretan odgovor.

- Uzimajući u obzir istorijsku i političku netrpeljivost između Srbije i Hrvatske, realno je očekivati da će mnogi Srbi navijati protiv Hrvatske. To bi značilo da će verovatno podržati Albaniju u ovoj konkretnoj utakmici - napisao je ChatGPT.

Bonus video:

02:48

SEVERNA KOREJA IMA ABNORMALNE ZALIHE MUNICIJE! Analitičar izneo šta je ovoj zemlji NAJPOTREBNIJE OD RUSIJE! Spremali se decenijama

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.