GOLMAN SRBIJE OTKRIO ŠTA JE PIKSI URADIO IZA KULISA NA EVROPSKOM: Evo šta je upravo izneo u JAVNOST! Šta reći?
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

oglasio se

GOLMAN SRBIJE OTKRIO ŠTA JE PIKSI URADIO IZA KULISA NA EVROPSKOM: Evo šta je upravo izneo u JAVNOST! Šta reći?

Gest vredan svakog poštovanja selektora Dragana Stojkovića Piksija

Objavljeno: 10:36h

Fudbalska reprezentacija Srbije otvorila je takmičenje na Evropskom prvenstvu minimalnim porazom od Engleske, ali atmosfera u timu je sjajna i cela nacija jedva čeka duel sa Slovenijom.

Jedna lepa vest je stigla tokom jučerašnjeg dana u tabor Orlova - lepša polovina nađeg golmana Đorđa Petrovića se porodila.

On je momentalno otišao za Beograd da vidi ćerkicu, a zatim se oglasio i to u razgovoru za zvaničan kanal Fudbalskog saveza Srbije.

Đorđe Petrović
Đorđe Petrovićfoto: Printscreen/Twitter/FSSrbije

On je istakao da je Dragan Stojković ispao veliki gospodin.

- Voleo bih da sam sad tamo sa njima, ali Mister mi je izašao u susret i posle Slovenije dobiću dan-dva da ih vidim. Mislim da će tada supruga i beba moći da izađu iz porodilišta i to je velika stvar, pokazao je kakav je džentlmen i gospodin - rekao je Petrović.

Prokomentarisao je i nastup Predraga Rajkovića koji je briljirao protiv Engleza.

- Stvarno, ona odbrana protiv Engleske je možda i najbolja odbrana Evropskog prvenstva. Šut je bio glavom, sa četiri-pet metara, uvek je to teško braniti, pogotovo kada ti lopta dolazi iznad glave, moraš veoma brzo da podigneš ruke. Stvarno je odlično odreagovao i imamo internu šalu na treningu da nije napravio korner - rekao je Petrović-

- Uvek ide ono - 'Samo nemoj u korner! U gol može, ali nemoj u korner'. Kada je protiv Švedske odbranio Isaku, Vanja i ja smo skočili i rekli 'Vidi ga, opet je napravio korner'. Šalim se, naravno, odlično je branio. Sa druge strane, Pikford je imao veoma dobru odbranu posle Ducijevog šuta. Baš smo Vanja i ja komentarisali da je Rajko dobro komunicirao sa igračima čitavu utakmicu - rekao je Petrović.

Bonus video:

00:20

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

(Espreso/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.