Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se reprezentativcima Srbije! (FOTO)
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport

idemo na euro

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se reprezentativcima Srbije! (FOTO)

OIrlovi na putu za Nemačku

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas ispratio fudbalere naše reprezentacije na EURO 2024, koji se igra u Nemačkoj.

- Samo hoću da vam se zahvalim na svemu. Primetili ste da svi sada ćute u Srbiji, i svi se prave da ništa ne očekuju. Ustvari momci, hoću da znate da se svi nadamo da ćete da uradite mnogo više od onoga što i sami mislite da je moguće - istakao je on.

Vučić kaže da u srpskim gradovima nikoga neće biti na ulicama u nedelju, kada se bude igrala utakmica protiv Engleske.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučićfoto: Printscreen/RTS

- Hoću da znate da će cela Srbija biti uz vas, da vas mnogo volimo. Pobedili, izgubili - mi ćemo biti uz vas. A vi samo dajte sve od sebe i borite se za našu Srbiju. I beskrajno vam hvala za svu radost koju ste do sada doneli našoj zemlji i narodu - kazao je predsednik.

Dodaje da su Englezi napravili vazdušni most, i da će ih biti više nego naših navijača, ali će i naši navijači hrabro da bodre reprezentaciju na stadionu.

- Cela Srbija i Republika Srpska će biti uz vas. Sve najbolje vam želim, ja ne mogu da kažem samo učestvujte - idite tamo i pobedite ih sve! A i ako izgubite, ali se borite, mi ćemo vas kao pobednike dočekati - zaključio je predsednik.

U opisu snimka Vučićevog obraćanja fudbalerima podseća se na njegov prethodni ispraćaj našim reprezentativcima.

- Poslednji put sam naše fudbalere pozdravio u avionu pred odlučujuću utamicu u Lisabonu. Borili su se i pobedili. Sada im želim da pobede Engleze, a onda redom - piše na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije.

Podsetimo, na žrebu za EURO 2024 koji je u decembru održan Hamburgu, "orlovi" su svrstani u grupu C, a u njoj su još i Engleska, Danska i Slovenija. Ujedno, to je, prema pravilima UEFA, odredilo da baza "orlova" bude u južnom delu Nemačke.

Bonus video:

00:47

Vučić - Investicija je ogromna, 89 miliona, još neki veliki pogon da izgradite do 2027. godine

(Espreso sport/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.