Urednik me oterao na Džibonija da izveštavam! Sve je bilo bajno, a onda sam videla šta rade tipovi i IZNEVEROVALA!
Foto: Espreso

POSAo I ZABAVA!

Urednik me oterao na Džibonija da izveštavam! Sve je bilo bajno, a onda sam videla šta rade tipovi i IZNEVEROVALA!

Gospodina Zlatana Stipišića dugo unazad želim uživo da čujem. Još kao dete upoznala sam njegovu muziku i sve ono o čemu peva
Objavljeno: 20:46h

'LIBAR' Poznavalac njegove muzike ili ne, sigurno ste je nekad čuli bar na početku neke pijane rok svirke na koju ste došli sa društvom. Ako ne na svirci,onda sigurno kada ti je simpatija puštala pesmu na koju seče vene, a ti se trudio da je smuvaš, pa se pravio da uživaš.

Pozdravila bih jednog dečkića koji je od prve do poslednje pesme pevao na sav glas. Mali je izgleda vrsan poznavalac Džibonijevog repertora.

Oduševljenje u sali nije moglo da se izmeri kada je najavio Bajagu kao specijalnog gosta. U duetu sa Momčilom otpevali su legendarnu pesmu 'Zažmuri' zajedno sa celim Sava Centrom.

foto: Foto Teodora Ćirić

Uspeo je da me naježi više puta i vrati na neke lepe trenutke koje je njegova muzika obeležila. Neočekivano iznenađenje publike desilo se kada je zajedno sa svojim gromoglasnim bendom i prekrasnim pratećim vokalima, otpevao pesmu Milana Mladenovića i grupe EKV, pod bubnjarskom palicom Žike Todorovića,i time odao počast i zahvalnost pokojnom pevaču i svom idolu.

foto: Foto Teodora Ćirić

Nakon punog trećeg sata zabave kao i svaki dobar domaćin svoje goste ispratio je zagrljajima i zahvalnošću što su bili deo sinoćnog spektakla. Pobegla sam pre samog bisa, kako bih izbegla ljude i gužvu. A Dziboni je definitivno 'podvalio' ljubav Beogradjanima. Hvala Duletu. Hvala Zlatanu.

(Tamara Đurđević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.