Porodila se pre mesec dana i rešila da pokaže da je i dalje najjača mačka: Minijaturni bikini pomutiće vam razum
Predrag i Ana Rajković, Foto: Printscreen/instagram/anarajkovic

zgodna

Porodila se pre mesec dana i rešila da pokaže da je i dalje najjača mačka: Minijaturni bikini pomutiće vam razum

Rajkovićeva je oduševila izgledom mnoge

Objavljeno:

Žena našeg fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković, pre samo mesec dana se porodila i donela na svet ćerku kojoj su dali ime Nora.

Ana i Predrag su povodom njenog rođenja napravili slavlje na kom su prisustvovali mnogi, a čak je i Ana došla na nekoliko sati, pa se vratila nazad u dom kako bi se brinula o Nori.

Iako se njihova ćerka rodila pre mesec dana, Rajkovići su se preselili u Arapske Emirate zbog fudbalerovog transfera, jer je sada golman u novom klubu.

Ana Rajković
foto: Instagram/rajkovic__ana

S obzirom da u Emiratima je tokom cele godine toplo, za Rajkoviće nema zime, pa verujemo da će uživati na plaži tokom cele godine.

Ana ni sada nije časila ni časa, pa se uputila sa decom na plažu, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste njena savršena linija.

Iako se porodila pre samo mesec dana, sudeći po fotki sa plaže, ona je svoju figuru dovela do savršenstva, te se ni ne primećuje da je pre samo nekolicinu dana bila u drugom stanju.

Komentari na račun njenog izgleda nisu izostali, ali su joj mnogi čak poželeli i dobrodošlicu, jer se pre nekoliko dana preselila.

Bonus video:

00:13

Ana i Predrag Rajković proslavili rođenje ćerkice Nore

(Espreso/Blic/Anja Urošević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.