On se izgleda ozbiljno zaljubio u Anđelu: Hoće da je ženi, zbog nje je van sebe, dovela ga je do ludila
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

On se izgleda ozbiljno zaljubio u Anđelu: Hoće da je ženi, zbog nje je van sebe, dovela ga je do ludila

Odnos Anđele i Gastoza privlači mnogo pažnje

Objavljeno:

Odnos Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza je pored veze Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze glavna tema ove sezone "Elite".

Oni su, po svemu sudeći, rešili da više ne kriju svoja osećanja, a danas su se osamili u novom delu imanja u Šimanovcima, kako bi uživali i razgovarali.

Gastoz je ovom prilikom priznao da mu je toliko lepo u rijalitiju sa njom, te da bi voleo da naprave svadbu.

Nenad Marinković Gastoz, Anđela Đuričić
foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

- Mi ako se ne uzmemo ovde, ništa nismo uradili. Izblamiraćemo narod - rekao je Marinković kroz osmeh, dok je Anđela dodala samo:

Nakon prvog poljupca i posle priznanja veze koju Đuričićeva i dalje drži na distanci, Marinković je sve više van sebe, te je svom cimeru priznao da sebe ne može da prepozna.

- Ja sam mislio kad uđem da ću da pravim skandale. Nisam znao da će da me odradi ovako na majmuna. Mnogo je zgodna, kad me pogleda radi me na majmuna. Nju kao da je neko učio kako da me lomi. Ona kao da je blejala sa mojim drugom i rekao je da me šutira da bih trčao za njom, on sad gleda i likuje - govorio je Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz, Anđela Đuričić
foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

Podsetimo, Gastozov otac iz sela Grabovac i te kako prati sva dešavanja u rijaliti kući u Šimanovcima i smatra da mu ova ljubav i neće baš potrajati.

Svetislav Sinđelić Đura ističe i kako „Crnogorka prilično liči na jednu bivšu izabranicu njegovog naslednika koja mu se nije posebno dopadala". Ipak, ne meša se u njegove izbore, ali priželjkuje da se on skrasi i podari mu unučiće.

Bonus video:

05:34

Miki Mileusnić - Andjela Đuričić je ponos Crne Gore

(Espreso/24sedam/Anja Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.