"Varala me je sa njim" Otkriven razlog kraha braka, glumac tvrdi da ga je žena varala sa ovim poznatim muškarcem
Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

strašno

"Varala me je sa njim" Otkriven razlog kraha braka, glumac tvrdi da ga je žena varala sa ovim poznatim muškarcem

Glumac je rekao i kako mu je razvod od nje sabotirao poslovne prilike i da mu je zbog toga karijera krenula nizbrdo

Objavljeno: 14:50h

Bivši suprug Dženifer Lopez, glumac Ohani Noa, rekao je da je Šon Didi Kombs imao ulogu u njihovom razvodu. Gostovao je u emisiji "Despierta America", gde je progovorio o njihovom kratkom braku koji je trajao od 1997. do 1998. godine.

"Deo tog razvoda je bio Didijeva krivica", rekao je on.

"Kad je došao Sony i isplatio joj milione, tu je bio i Pafi, koji je trebao da bude jedan od producenata za nekoliko pesama na prvom albumu ‘On The 6‘. Tada je počelo varanje, laži, razdvajanje. Bio sam u Los Anđelesu gde sam otvarao svoj restoran, a ona je boravila ili u Majamiju ili u Njujorku radeći na albumu. Kad sam mogao, išao sam kod nje. Tu je, u toj udaljenosti, razdvojenosti, krenulo varanje", ispričao je Ohani.

Ojani Noa, Dženifer Lopez
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Glumac je rekao i kako mu je razvod od Dženifer sabotirao poslovne prilike i da mu je zbog toga karijera krenula nizbrdo. "Pitao sam Dženifer: ‘Šta sam ti uradio da si me izvela pred sud, optužila me, lagala, stvorila lažne stvari o meni i zvala nekoliko kompanija kako bi me izbacile i različite televizije da mi ne daju posao? Zašto ako ti nisam ništa uradio?‘", ispričao je on.

Ohani Noa, Dženifer Lopez
foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Dženifer se nije oglasila oko izjave svog bivšeg supruga, a trenutno prolazi kroz još jedan razvod, i to od glumca Bena Afleka.

Inače, Lopez i Didi u vezi su bili od 1999. do 2001. godine. Ona je u decembru 1999. s njim bila u klubu u Njujorku, gde je došlo do pucnjave nakon koje su oboje bili uhapšeni. Didi se trenutno nalazi u pritvoru u Njujroku i tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana za prostituciju. Osim toga je reper optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje, a prva ga je za to optužila bivša devojka Kesi Ventura. Didi negira sve optužbe.

Bonus video:

53:20

CRNA HRONIKA 13.10.2024

(Espreso /Kurir.rs/ L. S./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.