Posle karambola, objavljen snimak Sergeja i Isidore: Ona krenula na njega rukama, on viče- Ovo je nasilje!
Sergej, Isidora, Foto: Printscreen/Instagram/whistler_dick

deli se

Posle karambola, objavljen snimak Sergeja i Isidore: Ona krenula na njega rukama, on viče- Ovo je nasilje!

Naime, na njemu se vidi Sergej koji vozi dok ga Isidora maže sladoledom po licu.

Objavljeno: 14:08h

Svi mediji danas bruje o sukobu Sergeja Trifunovića i njegove supruge Isidore, koja je dobila prijavu za nasilje i mora da napusti Srbiju u roku od 24 sata.

Njih dvoje su se venčali pre samo sedam dana u opštini, a aktivni su i na društvenim mrežama, paje tako osvanuo i ovaj snimak.

Naime, na njemu se vidi Sergej koji vozi dok ga Isidora maže sladoledom po licu.

"Ako ovo nije nasilje u porodici, onda mi vi recite šta je. Za volanom sam, vozim, odgovorno sam lice. Ovo je nasilje u porodici, ovo što ova žena meni radi. Pogledajte, na šta ovo liči", govorio je on, dok se Isidora sve vreme smejala.

"Budalo. Ja nemam maramicu", zabavljala se Isidora.

Podsetimo, sa Trifunovićem i njegovom suprugom ranije je obavljen razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima, saznali smo od izvora.

kako je rekao izvor blizak paru, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se venčali. Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast.

01:34

Kurir televizija ispred policjske stanice Voždovac gde se nalazi supruga Sergeja Trifunovića

(Espreso/kurir/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.