Poginula ćerka srpskog muzičara: Velika tuga zbog smrti mlade devojke, oglasila se porodica
Foto: Profimedia

tragedijA

Poginula ćerka srpskog muzičara: Velika tuga zbog smrti mlade devojke, oglasila se porodica

Angelina će u narednim danima biti sahranjena na Gradskom groblju u Novom Sadu

Objavljeno: 16:56h

Od posledica saobraćajne nesreće u Torontu u Kanadi umrla je Angelina Čonkić (25), ćerka Nebojše Čonkića Čonte, nekadašnjeg frontmena poznatog novosadskog pank benda “Pekinška patka”.

Angelina će u narednim danima biti sahranjena na Gradskom groblju u Novom Sadu, gde će iz Kanade biti preneseno njeno telo, saopštila je neutešna porodica.

- Sa neshvatljivim bolom obaveštavamo Vas da je naša premila ćerka Nina usled saobraćajne nesreće preminula 6.oktobra u Torontu. Sada je među Anđelima, kako joj ime kaže”, glasi čitulja ispod koje su potpisani ožalošćeni, mati Mirjana, otac Nebojša, brat Momčilo i stric Borislav i strina Jelena sa decom Milicom i Milanom.

Nebojša Čonkić Čonta rođen je u Novom Sadu 1953, bio je jedan od najvažnijih autora i stvaralaca muzičkog Novog talasa u Jugoslaviji početkom osamdesetih godina, kao lider grupe “Pekinška patka”.

Posle dva objavljena albuma koji su ušli u antologiju srpskog i balkanskog rokenrola grupa je prestala sa radom, a Čonkić je nastavio akademsku karijeru, radeći kao profesor u Elektrotehničkom školskom centru u Novom Sadu.

U kanadski grad Toronto preselio se 1994. godine, gde predaje informatiku na kanadskom državnom univerzitetu Seneka.

Bonus video:

01:33:18

SCENIRANJE 18.12.2022. RADMILA ZIVKOVIC

(Espreso/Serbian times/Blic/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.