Pamtimo je kao Mišel iz kultne serije, a danas je neprepoznatljiva: Ovako izgleda nakon 40 godina, evo fotografije
Glumica, Foto: Printscreen/youtube/ Pig Head

nekad i sad

Pamtimo je kao Mišel iz kultne serije, a danas je neprepoznatljiva: Ovako izgleda nakon 40 godina, evo fotografije

Glumica je 4. oktobra proslavila 72. rođendan

Objavljeno:

"Slušajte pažljivo, ovo ću reći samo jednom", rečenica je po kojoj pamtimo lik Mišel Dubois, članice francuskog Pokreta otpora u britanskoj humurostičkoj seriji seriji "Alo, Alo", koju je tumačila britanska glumica Kirsten Kuk.

Kirsten Kuk je 4. oktobra proslavila 72. rođendan, a na društvenim mrežama rođendan joj je čestitala koleginica Viki Mišel (73) koja je u nezaboravnoj seriji "Alo, Alo" igrala konobaricu Ivet Kart-Blanku.

"Slušajte pažljivo, srećan rođendan predivnoj Kirsten Kuk. Velika glumica i divna prijateljica, fantastična u seriji Alo, Alo", napisala je Viki uz zajedničku fotografiju na kojoj poziraju s Frančeskom Gonšo, koja je glumila konobaricu Mariju u seriji.

Inače, Kirsten Kuk je odrasla u Zapadnom Saseksu u Engleskoj, a završila je glumu na Akademiji dramske umetnosti u Londonu. Skoro ceo njen glumački rad bio je u komediji, posebno u televizijskoj seriji "Alo,Alo", koja se prikazivala na TV kanalu BBC 1 od 1982. do 1992. i koja je imala 85 epizoda. Prošlo je čak 42 godine otkako je emitovana prva epizoda serije koju su zavoleli ljudi širom sveta.

Po završetku čuvene serije, glumila je u pozorišnoj predstavi "Alo, Alo" s većinom glumačke ekipe, te u specijalu Povratak Alo, Alo iz 2007, piše Index.hr.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Žena/Aleksandra Isailović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.