Eleni Karić preminuo član porodice! Slomljena zbog gubitka, oprostila se potresnom objavom
Elena Karić, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

tuga

Eleni Karić preminuo član porodice! Slomljena zbog gubitka, oprostila se potresnom objavom

Ona se emotivnom porukom oprostila od svog ljubimca, a zajedničku fotografiju je podelila na Instagramu.

Objavljeno: 10:21h

Elena Karić doživela je večliki gubitak kada joj je preminuo dragi član porodice.

Ona se emotivnom porukom oprostila od svog ljubimca, a zajedničku fotografiju je podelila na Instagramu.

- Gaia zaspala si bubice mala.. onim snom iz koga se budi sa one strane duge.. Videla sam te, juče kako trčiš ka svetlu.. onda, kada si mi došla u san.

Otvarale smo zajedno kosmičke kapije i rastapale tvoj strah od samoće. I da nas napustiš nas sve zbog kojih si ostajala ovde skoro čitavu godinu, uprkos telu u koje više nisi mogla da se smestiš i koje te bolelo jako..

Ahh i opet gospođica smrt... Ta večita učiteljica...

Kako jasno ogledalo drži... i britke lekcije daje...

Kako je ovaj život jedna velika arena za učenje. I baš u ovim trenucima, vidimo koju od lekcija nismo savladali... U kom momentu smo skliznuli i okrenuli glavu od svesnosti o konačnosti.

Osim količine ljubavi i sreće kojom smo obasuli druge i drage, poznate i bezimene... ništa drugo nije bitno u ovoj čudnoj igrici zvanoj život...

I tako vrtim sve ono što smo mogli, a nismo, svaki zagrljaj koji si tražila onom tvojom dosadnom šapicom, kada bismo ti usput rekli, Gaja smaraš...

Koliko bih sad da me smaraš... ali znam...imaš preča posla tamo gore na nebeskim poljanama... Volim te zauvek Gajoslave moj, napisala je u oproštajnoj poruci.

Izgradila hram na Kosmaju

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

Dizajnerka nameštaja Elena Karić izgradila je hram na novoj lokaciji na Kosmaju nakon dve godine.

Naime, nakon što se razvela od Jugoslava Karića, dizajnerka nameštaja Elena Karaman prodala je kuću na Kosmaju porodici Đoković, a u blizini kupila imanje na kojem je sagradila svoju kuću. Ona je odlučila da se izoluje od svih, pa je njena vila napravljena duboko u šumi okružena samo drvećem.

Na Instagramu, Elena je objavila video snimak i pokazala kako izgleda unutrašnjost zdanja koje je uredila po svojoj meri, a sve do sada ove detalje luks kuće nije pokazivala.

- Moj dom.. moj intimni hram. Enterijer treba da nosi pečat naše duše. On ne treba da bude savršen, već ogledalo našeg života i onoga sto nosimo u sebi. Moji enterijeri su slojeviti i zato, kao dizajner, sa klijentima vrlo cesto provodim vreme u intimnim razgovorima koji najmanje imaju veze sa dekoracijom i arhitekturom. Teme kao sto su umetnost, literatura, doba godine koje im dušu boji naročitom radošću.. muzika.. epoha koja ih posebno intrigira.. su moje smernice za rad. Lako je dizajnirati i projektovati kuću, malo je teže od kuće napraviti dom. Ognjište, oko koga ce generacije pisati svoje licne porodične legende.. - napisala je ona.

00:03

Elena Karić

(Espreso/blic/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.