Znate li ko je pevačica sa slike? Danas slavi 44. rođendan, a decenijama drži tron najlepše Srpkinje na estradi
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen/Instagram

novosadska barbika

Znate li ko je pevačica sa slike? Danas slavi 44. rođendan, a decenijama drži tron najlepše Srpkinje na estradi

U mladosti je imala smeđu kosu, a danas, ima plavu kosu

Objavljeno:

Pevačica Nataša Bekvalac danas ima veliki razlog za slavlje s obzirom da proslavlja svoj 44. rođendan.

Ona tradicionalno na svoj rođendan sa sestrom Kristinom odlazi na putovanja, pa je tako bilo i ovaj put.

Nataša je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa aerodroma sa sestrom Kristinom i njihovim ćerkama, Hanom i Petrom.

Biografija Nataše Bekvalac

1 / 7 Foto: M.M./ATAImages

Nataša je rođena 25. septembra 1980. godine, a njen otac Dragoljub Bekvalac je bivši fudbaler i fudbalski trener, dok je majka Mira domaćica.

Zbog svoje lepote dobila je nadimak Novosadska barbika. U mladosti je imala smeđu kosu, a danas, ima plavu kosu.

Iza sebe ima 3 braka i dve ćerke. Mnogi muškarci su ludeli za njom, a jedan je bio njena velika ljubav.

Biznismen i privrednik, zvani "srpski kralj šećera" Miodrag Kostić i pevačica bili su četiri godine u vezi, a raskinuli su kada je njoj bilo svega 24.Pričalo se i da mu je pevačica posvetila jednu od svojih najlepših pesama - baladu "Ponovo", a o svom razlazu nisu mnogo govorili u medijima.

Nataša i Danilo Ikodinović
Nataša i Danilo Ikodinovićfoto: Damir Dervišagić

Bivši bračni par Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović izgovorili su sudbonosno "da" u „Crkvi svetog Nikolaja“ u Sremskim Karlovcima, a potom su u stanu obavili građansko venčanje u prisustvu najbližih prijatelja.

Pevačica i vaterpolista jedno drugome na večnu ljubav zakleli su se u crkvi Svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima.

Ceremoniji su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji, kumovi i članovi porodice, a kako bi im zajednički život bio lepši i plodonosniji mladence su po izlasku iz crkve zvanice obasule belim laticama ruža. Nataša je ponela Valentino venčanicu vrednu 20 hiljada evra, a kasnije toga dana se presvukla.

U pratnji gostiju novopečeni supružnici zaputili su se potom u hotel “Park” u Natašinom rodnom gradu, gde su se venčali pred matičarem, ili se bar tako činilo njihovim zvanicama.

Bekvalčeva i Ikodinović samo su fingirali opštinsko venčanje, jer nisu želeli da rastuže roditelje i saopšte im da su sudbonosno da zapravo izgovorili godinu dana ranije, samo u prisustvu kumova.

Treći brak sa Lukom Lazukićem okončan je posle nasilja u porodici.

Luka, Nataša
Luka, Natašafoto: Marina Lopičić

- Ja sam dostojanstvena žena i nikada u svojim padovima nisam bedna, jadna. Nekako čini mi se da kroz život koračam dostojanstveno. A ovde nemaš mogućnost da zadržiš svoje dostojanstvo, jer si mizerno ponižen i tom periodu kada treba da se osećaš kao princeza i poštovana kao kraljica. To je jedini period kada žene imaju opravdanje da budu razmażene, jer su na svet donele dete, kaže Nataša i dodaje da je imala veliku podršku okoline tada kada je doživela i prijavila nasilje u porodici.

- Bez obzira na to što se svi trude da te ohrabre, ali u biti ti se stalno pitaš zašto to. Možda sam ja doprinela tome, možda da nisam ovo, možda da nisam ono i onda počinješ da ličis na žene koje si ti opominjala ispred sebe i govorila ima "ti nigde nisi pogrešila". Tada sam se dozvala pameti i krenula uz pomoć da radim na sebi i u tome uspela. Strašno velika snaga je bila potrebna za fokus na sudskim procesima, koji su bili jedni od mojih najneprijatnijih iskustava. Više nisam imala jednu ćerku, nego dve. To je bio dovoljno velik motiv da se vratim.

Nakon što je svašta proživela, Nataša je morala da se vrati porodici i nastupima.

Karijera

Njena biografija je puna uspona i padova. Ova pop pevačica je na sceni prisutna već 20 godina i ima brojne hitove bez kojih ne prolazi gotovo nijedna žurka.

Svoj prvi album pod nazivom “Ne brini” je objavila 2001. godine i od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Godinu dana kasnije objavljuje album “Ništa lično”, sa kog su gotovo sve pesme postale hitovi, a najviše se izdvojila numera “Mli signali”, koja je i danas aktuelna u klubovima i na žurkama.

Njen album je i mesto odakle biografija Nataše Bekvalac počinje da bude zanimljiva.

00:17

Nataša Bekvalac uživa na Adi Bojani

(Espreso/PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.