Tešila je Marka Jarića posle raskida sa Limom, a danas žari i pali svojim telom: Gde god se pojavi padaju vilice
Tijana, Foto: Printscreen/Instagram/tijanakrst

BOMBICA

Tešila je Marka Jarića posle raskida sa Limom, a danas žari i pali svojim telom: Gde god se pojavi padaju vilice

Poznata je po lepoti, talentu za modni dizajn, a javnost je pomno pratila i detalje o njenom ljubavnom životu

Objavljeno: 19:38h

Tijana Krstić važi za jednu od najlepših Srpkinja na javnoj sceni, a koliko poznaje modu, vidi se na svakoj njenoj fotografiji odnosno po svakom njenom modmnom izdanju.

Tijana Krstić se bavila manekenstvom i modelingom, najčešće u Evropi, ali i u Majamiju. Nakon uspešne karijere na ovim poljima, okrenula se dizajniranju odeće, a njene modele ponele su neke od najatraktivnijih zvezda na domaćoj javnoj sceni. A posle modnih i dizajnerskih priča Tijana Krstić je 2016. postala deo jedne zanimljive ljubavne priče. Šta god da je razlog, zanosnoj plavuši, koja sve bolje i bolje izgleda, lako pođe za rukom da dođe dospe u prvi plan.

Tijana je inače diplomirala arhitekturu, ali je ljubav prema modi pobedila interesovanja. Manekenstvom se bavila dugi niz godina, i u našoj zemlji i u inostranstvu. Seksepil i lepota učinili su je prepoznatljivim licem u modnom svetu.

Kada se okrenula dizajniranju, ponudila je zanimljive modele koje su čest modni izbor naših poznatih ličnosti, od Nataše Bekvalac, Jelene Tomašević, Milice Pavlović do Sare Jovanović. Tijana je neretko sama promoviše svoje kreacije, koje su spoj elegancije i glamura.

Veliki bum desio se 2016. kada se uveliko pisalo da je Tijana Krstić u vezi sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem. Bilo je to nakon što se on razišao od bivše supruge Adrijane Lime. Kako se navodilo, njih dvoje su se upoznali u Beogradu, ubrzo nakon upoznavanja počeli su vezu, a romansu su nastavili u Majamiju.

"Bili smo na žurkama i uživali u odličnom provodu Majamija koji je pun zabave. Nisam stigla da upoznam njegove ćerke Valentinu i Sijenu, jer kada sam bila u poseti, one tada nisu bile tamo", izjavila je Tijana ("Alo").

Navode da su manekenka i košarkaška zvezda u ljubavi pratile su i njihove zajedničke fotografije iz noćnog provoda.Tijana je zatim za "Blic" izjavila da nije ispratila takve natpise i slike i da je sa Jarićem samo prijateljica.

U maju 2016. objavljena je vest da su Tijana i Marko raskinuli nakon četiri meseca veze. Godine su prošle od tada, ali intrigantna priča se ne zaboravlja. Prelepa dizajnerka je zatim počela vezu sa hrvatskim biznismenom Tinom Sentićem.

Bonus video:

00:24

Marko Jarić rešava partije basketa

(Espreso/zenablic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.