JARIĆ JE TADA ČUPAO KOSU SA GLAVE? Evo sa kim je tada UHVAĆENA BIVŠA SRPSKA SNAJKA, markantan i BOGAT KAO KREZ
Foto: Dara Kushner / INSTAR Images / Profimedia

SAZNALO SE

JARIĆ JE TADA ČUPAO KOSU SA GLAVE? Evo sa kim je tada UHVAĆENA BIVŠA SRPSKA SNAJKA, markantan i BOGAT KAO KREZ

Zvezde u ovu zemlju odlaze i van sezone, a evo ko je sve uhvaćen na delu

Objavljeno: 13:44h

Grčka je omiljena letnja destinacija mnogih Srba i brojnih svetskih zvezda. Poznate ličnosti se, čim počne letnja sezona, upute u ovu zemlju. Među njima je i slavni par koji godinama letuje na Skijatosu i koji je domaćoj javnosti, pored brojnih glumačkih uspeha, poznat i po tome što zdušno navija za našeg Novaka Đokovića.

Tu je i čuvena manekenka Adrijana Lima za koju je Grčka i zemlja ljubavnih romansi pa su na Mikonosu razotkriveen dve njene veze. Poznati pevač Džoa Džonas koji je nedavno broavio u Crnoj Gori, boravio trenutno na grčkim plažama u društvu misteriozne brinete.

Poznati pevač Džoa Džonas je nedavno bio u Crnoj Gori
Poznati pevač Džoa Džonas je nedavno bio u Crnoj Gorifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevač Džo Džonas kog su nedavno "povezivali sa Demi Mur", uživao je na Jadranu pa se uputio u Grčku i slikama na kojima je sa atraktivnom brinetom, dospeo u prvi plan. Nakon što se prošle godine razveo od glumice Sofi Tarner, vodi veoma uzbudljivi ljubavni život pa je nedavno raskinuo sa Stormi Bri.

Brak sa Sofi Tarner prekinuo je nakon što je vdieo sporan snimak sa sigurnosne kamere iz njihovog bivšeg doma, a ona je ovako pričala o njihovom razvodu za Vogue.

Kada se vratimo Grčkoj ... Goldi i Kurt Rasel godinama odmaraju na Skijatosu odnosno u istoimenom gradu na ovom ostvru, gde ih meštani odlično poznaju. Pre nekoliko godina prisustvovali su ceremoniji dodele titula počasnih građana Skijatosa koje su uručene njihovoj prijateljici i filmskoj producentkinji Anteji Silbert i njenom suprugu, prenosi greekcitytimes. Gradonačelnik ovog grada izjavio je tada da su im Anteja i njen partner ukazali veliku čast, izrazivši istinsko interesovanje za kulturu i istoriju Skijatosa, dok su Holivud ostavili iza sebe. Možda se Goldi i Kurt uskoro i trajno pridruže svojim prijateljima na ovom grčkom mestu.

 2019. uslikani na Mikonosu
2019. uslikani na Mikonosufoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Grčku obožava i ćerka Goldi Hon Kejt Hadson koja se s vremena na vreme pridruži majci i očuhu na odmoru.

Zvezde u ovu zemlju odlaze i van sezone, Megan Foks i Mašin Gan Keli uživali su u čarima ove zemlje u oktobru. Monika Beluči neretko boravi u Grčkoj.

Očekuje se da i ovog leta poznate ličnosti pohrle ka grčkim plažama. Desiće se i poneki "bum" možda nalik onom koji je Adrijana Lima izazvala 2019. kada je uslikana na Mikonosu kako se drži za ruke sa markantnim muškarcem. U pitanju je bio Emir Udžar (Emir Uyar) turski biznismen.

Emir Udžar i Adrijana
Emir Udžar i Adrijanafoto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Emir je rođen 1982. godine. Potpredsednik je "Permak Holdings Permak" kompanije. Obrazovao se u Nemačkoj, a na Univerzitetu u Kaliforniji stekao je master diplomu ekonomije. U njegovom valsništvu je niz kompanija iz polja turizma, nekretnina i naftne industrije.

Lima u čijem društvu je bila i njena koleginica Šanina Šajk, od 2009. do 2014. godine bila je u braku sa bivšim košarkašem Markom Jarićem sa kojima ima ćerke Sijenu i Valentinu.

Bila je u braku sa bivšim košarkašem Markom Jarićem
Bila je u braku sa bivšim košarkašem Markom Jarićemfoto: Dara Kushner / INSTAR Images / Profimedia

Adrijana se zabavljala i sa nemačkim fudbalerom Sami Kedirom, sa kojim je pre nekoliko godina viđena na Mikonosu, američkim voditeljem Rajanom Sikretsom, MMA borcem Velikim Džoom, a sada je u srećnoj vezi sa verenikom Andreom Lemerom sa kojim ima sina Sajana.

Bonus video:

00:55

Nevreme na Kanarevovm brdu

(Espreso /Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.