NA NJU SE ČEKALO: Oglasila se ćerka Jelene i Duška, svi zatečeni njenom objavom posle razvoda
Jelena i Duško, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

razvod

NA NJU SE ČEKALO: Oglasila se ćerka Jelene i Duška, svi zatečeni njenom objavom posle razvoda

Oglasila se Nika Tošić

Objavljeno: 11:22h

Karleuša i Duško Tošić potpisali su sporazumni razvod braka, a onda su usledila saopštenja obe strane.

Jelena je prva dala saopštenje o razvodu, a potom se oglasio i Tošić, koji je u izjavi naveo da bi sa Jelenom voleo da ostane prijatelj.

Zbog ove vesti ne prestaju da bruje mreže, ali i mediji, a u jeku njihovih oglašavanja na mrežama se juče oglasila i njihova mlađa naslednica.

Nika, koja je aktivna na mrežama je na Instagram storiju objavila sliku iz restorana na kojoj pozira nasmejana.

Prva objava Nike Tošić posle razvoda roditelja
Prva objava Nike Tošić posle razvoda roditeljafoto: Printscreen/Instagram/nika.tosic

Podsetimo, u zvaničnom saopštenju koje je objavila na mrežama, Karleuša je otkrila ko je dobio starateljstvo nad decom, kao i kako su podelili imovinu koju su stekli u braku.

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina(stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku - napisala je Jelena i otkrila ko je staratelj dece.

- Staratelj naše dece sam ja. "Druga strana" nije imala drugačiji predlog - navela je Karleuša, a celu objavu pogledajte ispod.

Inače Jelena Karleuša nedavno, kada je govorila o razvodu, javno je pomenula i Duškovu majku i zahvalila se svekrvi za svu ljubav koju joj je godinama pružala.

- Najviše volim Nikoletu, Duškovu majku. Mogu da kažem da me ona mnogo voli i da mi je žao zbog svega što prolazi kao jedna žena koja nije kriva ni za šta i koja je jako burno i teško proživljavala sve ove godine, između ostalog i zbog mene. Pozdravljam je i ljubim puno. Hvala joj za svu ljubav - rekla je Karleuša u emisiji "U ringu".

00:06

Jelena Karleusa na aerodromu u Parizu

(Espreso/telegraf/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.