Ovaj srpski pevač se 12 puta ženio: Jedna žena bila u Zaječaru druga u Jagodini, zbog dvostrukog života upleten mup
Miodrag Peričić, Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

šok saznanje

Ovaj srpski pevač se 12 puta ženio: Jedna žena bila u Zaječaru druga u Jagodini, zbog dvostrukog života upleten mup

Miodrag je priznao da mu nije svaki brak bio pravno validan, otkrivajući da je četiri puta bio venčan zvanično, dok je osam puta prošao kroz nezvanična venčanja

Objavljeno:

Takmičar iz popularne emisije "Nikad nije kasno" Miodrag Peričić šokirao je sve kada je oktrio koliko puta se ženio i razvodio.

Miodrag je priznao da mu nije svaki brak bio pravno validan, otkrivajući da je četiri puta bio venčan zvanično, dok je osam puta prošao kroz nezvanična venčanja. Posebno zanimljiv detalj je da je sa jednom ženom, sa kojom ima decu, bio venčan dva puta i pravio svadbu čak dva puta.

Miodrag u takmičenju Nikad nije kasno
Miodrag u takmičenju Nikad nije kasnofoto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

"Nekad sam živeo sa dve žene paralelno. Takav je život. Žena mi je bila u Zaječaru sa detetom dok sam ja sa drugom ženom pravio veridbu u Jagodini," otkriva Miodrag, dodajući da su on i njegova bivša supruga sa kojom ima dete u dobrim odnosima i da se redovno čuju zbog dece. "I ostale kada bih sreo, popričao bih sa njima i to bilo normalno," dodaje on.

Iako je Miodrag otvoreno govorio o svojim ljubavnim avanturama, priznaje da nijedna od njih nije bila jednostavna. "U svaki razvod je bila uključena policija i javno pravosuđe," pomalo kroz šalu komentariše Miodrag, dodajući da je svaki razvod bio težak i emotivan proces za njega.

04:47

OD DRAGANE ZAVISI DA LI ĆE SE BRAK SPASITI! Vesna Rivas: Uvek sam bila skeptična prema Toniju, sada neka sluša svoje srce

(Espreso/24sedam/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.