Venac na sahrani rokera koji slama: Ovo je Borina poslednja želja, otkriven ovaj neverovatan detalj (FOTO)
Foto: © ATA Images

tuga

Venac na sahrani rokera koji slama: Ovo je Borina poslednja želja, otkriven ovaj neverovatan detalj (FOTO)

Tokom jutarnjih sati u Čačku se pojavio specifičan venac

Objavljeno:

Srbija, region ali i njegovi Čačani danas se opraštaju od velikana rok scene, Borisava Bore Đorđevića. U 11 sati počela je komemoracija u Domu kulture, a potom je sahrana na Gradskom groblju u Čačku.

Tokom jutarnjih sati u Čačku se pojavio specifičan venac, na kom se nalaze dve ukrštene gitare sa natpisom "Poslednji pozdrav našem Bori" a ove reči i venac legendi je posvetio grad Čačak.

Iako su njegovi majka, otac i sestra sahranjeni u Beogradu po Borinoj želji njegovo telo počovaće u rodnom gradu, a pre nekoliko godina sam je sebi izabrao grobno mesto.

- Izbegavao sam da pričamo o toj temi, ali on je pre par godina insistirao da odemo na groblje kako bi izabrao svoje grobno mesto, svoju večnu kuću. To smo uradili i on će biti tu sahranjen. Znamo da će ga na večni počinak ispratiti veliki broj prijatelja, kolega, fanova, rekao je za RINU gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Bora Čorba, Venac
foto: RINA

Da je voleo svoj rodni grad pokazuje i podatak da je sa svojim bendom, čuvenom Ribljom čorbom, koja je punila hale širom Jugoslavije, održao koncert u seoskoj školi u Slatini pored Čačka. Mnogi su bili iznenađeni što tako velike zvezde nastupaju u malom selu, Bora je u svom stilu šeretski odgovorio:

- Pa ne znam šta je čudno, dolazimo svuda gde ima struje, rekao je tada Bora a to se i dan danas prepričava.

Bonus video:

01:20

Bora Đorđević

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.