Sin Marije Šerifović promenio odnos između nje i polubrata: Više nisu isti, objavila je snimak
Marija Šerifović, Foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

porodična idila

Sin Marije Šerifović promenio odnos između nje i polubrata: Više nisu isti, objavila je snimak

Odnos Danijela Pavlovića i Marije Šerifović - detalji konačno u javnosti

Objavljeno: 15:21h

Polubrat Marije Šerifović, Danijel Pavlović, javnosti je postao poznat kada se takmičio u muzičkom šouu „Operacija trijumf”. Danijel je dete Marijinog oca Rajka Šerifovića, rođen u vanbračnoj zajednici, a o odnosu Danijela Pavlovića i Marije Šerifović dugo se pisalo.

Iako je među njima tokom odrastanja bilo izvesnih turbulencija, Danijel je svojevremeno za naš magazin otkrio da je to deo prošlosti i sazrevanja, te da sada sa sestrom ima divan odnos.

Marija Šerifović
foto: Printscreen Instagram/serifovic

- Mnogo smo slični i različiti u isto vreme. Zajedno odlično funkcionišemo i svako od nas je sazreo na svoj način. Došli smo do životnog perioda kada su nam međusobni razgovori jako bitni - rekao je pevač za „Story” svojevremeno.

- Uvek smo bili u kontaktu. Normalno je da tokom odrastanja preležimo neku dečju bolest, benignu svađicu i nesuglasice. Nikada to nije bilo toliko ozbiljno koliko se o tome pisalo. Uvek sam imao Marijinu podršku - dodao je.

Da je odnos Danijela Pavlovića i Marije Šerifović besprekoran, svedoči i snimak koji je Marija objavila, a na kome njen brat pevuši i svira uspavanku njenom sinu Mariju, kome je očigledno predivan ujak.

Bonus video:

04:39

BRZE VESTI 06.09.2024

(Espreso/Story/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.