"Ne mogu da se pomirim da ga nema": Dušica Jakovljević plakala kao kiša, prerani odlazak ju je slomio
Dušica Jakovljević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogođena

"Ne mogu da se pomirim da ga nema": Dušica Jakovljević plakala kao kiša, prerani odlazak ju je slomio

Voditeljka se rasplakala dok je govorila o njemu.

Objavljeno:

Smrt legende rokenrola Bore Đorđevića u 71. ogodini pogodila je brojne poznate ličnosti, a jedna koja nije mogla da sudrži emocije bila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Voditeljka se rasplakala dok je govorila o njemu.

- Sada će ispasti da ja kao stalno nešto plačem... Na koncertu 'Riblje čorbe' sam bila prvi put kada sam imala dve i po godine, tata me odveo na koncert... Ja mislim i dalje da se to nije dogodilo... Imam taj odbrambeni sistem kada je reč o smrti dragih ljudi, tako da... Imala sam prilike da ga upoznam, mislim da sam davno radila sa njim. Još ne mogu da prihvatim njegovu smrt. Trudila sam se da ne pratim portale... Ne mogu još da prihvatim da je preminuo. Bora Čorba je deo porodice, deo naše DNK - rekla je Dušica Jakovljević za Blic.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iz kabineta gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića, saopštili su termin sahrane Bore Đorđevića, ali i komemoracije.

Bora Čorba
foto: Printscreen/X/@RFantasticni

- Komemoracija će biti održana u Kulturnom centru Čačak, koji se nalazi na Trgu narodnog ustanka sa početkom u 11 časova. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku, opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta - potvrđeno je za RINU iz kabineta gradonačelnika Čačka.

Grupa od nekoliko desetina mladih Čačana spontano se okupila kod takozvanog Borinog ćošeta preko puta Gradskog parka i pevala pesme legendarnog rokera.

00:23

Bora Čorba pušta se i na poluvremenu

(Espreso/blic/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.