Sergej Trifunović se pesmom obratio pratiocima i otkrio da je bolestan: Mlada supruga je uz njega, svi su zabrinuti
Sergej Trifunović, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

oprostio se od Bore

Sergej Trifunović se pesmom obratio pratiocima i otkrio da je bolestan: Mlada supruga je uz njega, svi su zabrinuti

Razboleo se Sergej Trifunović obavestio fanove

Objavljeno:

Razboleo se Sergej Trifunović, pišu svi portali. Lično glumac svoje stanje podelio je sa Instagramerima, koji su istog trena krenuli sa porukama podrške i željama do brzog ozdravljenja.

Želja dramskog umetnika prvenstveno nije bila da govori o svom zdravlju, ipak kroz poduži tekst ispod video snimka, koji je napisao potkrao se i taj podatak.

Razboleo se Sergej Trifunović činjenično je stanje, priča kroz nos, ima i temperaturu, ipak to ga nije sprečilo da se uz gitaru oprosti od pokojnog muzičara Bore Đorđevića.

Prisetio se detinjstva i uticaja kantautora na njegovu generaciju.

- Jedno od prvih i najsnažnijih sećanja iz detinjstva: imam najviše 6 godina, ćale me vodi negde, izbijamo iz našeg slepog sokačeta Emila Muže bez broja gde sam sahranio Kunta Kintea, čini se rana jesen, pirka prijatno, miriše na dobru gužvu - napisao je Sergej, pa dodao:

- Izbijamo Čolak Antinom u prolaz ispred bioskopa i hotela Evropa, i tamo vidim binu, ali naopačke. (Kasnije sam saznao da se to zove bekstejdž), a tamo gledamo u moćna leđa nekog tipa, sa kojim jedno 4 hiljade Kruševljana, peva uglas:”Daješ da te vole…”

- Bez pratnje orkestra, šumi par hiljada ljudi pod pesnikovom moćnom dirigentskom palicom. Bila je to promocija prvog albuma.

- Izvini Boro. Ali gorim od temperature dan treći. Sve što sam ikada u životu otpevao, nije moglo da pobegne od Bore Đordjevića - zaključio je.

Nema sumnje da glumac nije mogao da izdrži da se na propisan način oprosti od uzora, ipak u ovom stanju kada bi trebalo da leži to mu nije preporučljivo.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Story/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.