"Saznaćete kakvo je to čudovište od čoveka" Tik pre Elitu osula paljbu po ovom čoveku, sprema se pravi haos
Aneli Ahmić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

"Saznaćete kakvo je to čudovište od čoveka" Tik pre Elitu osula paljbu po ovom čoveku, sprema se pravi haos

Aneli je otvoreno govorila o mnogim stvarima

Objavljeno:

Aneli Ahmić je jedna od ličnosti koja je obeležila proteklu sezonu rijalitija "Elita", a uveliko se sprema za to da bude deo i naredne, koja počinje za nekoliko dana.

Ahmićeva se pred okupljenim medijima na jednom događaju pohvalila koje korekcije je uradila na sebi kao pripreme za "Elitu", a onda se osvrnula na to ko je ona bila pre samo godinu dana, kada je niko nije poznavao.

- Aneli je bila jedna tužna i pogubljena devojka, nije bila rečita. Danas je Aneli borbena žena koja će se do kraja boriti za istinu - rekla je ona, te istakla da je ljubav u rijalitiju ne zanima.

Aneli Ahmić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ove godine neću ulaziti u neke veze neću se upuštati u to, nije mi to potrebno. Iako srce bira, a ne ja, trudiću se da bežim - obećala je Ahmićeva.

Ona je istakla da ne bi volela da vidi Marka Janjuševića Janjuša u rijalitiju, ali da bi rado delila prostor sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, o kome misli sve najgore.

Aneli Ahmić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ako uđe, saznaćete kakvo je to čudovište od čoveka, koje piše statuse i stavlja slike svoje ćerkice po Instagramu i pljuje njenu majku. On je monstrum i cela porodica njegova su monstrumi, koji me ne ostavljaju na miru - rekla je Aneli.

Bonus video:

07:11

Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić

(Espreso/24sedam/Nemanja Vujčić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.