Petar Strugar se ne odvaja od prelepe glumice: Svi se pitaju da li je konačno pronašao ljubav, šta vi mislite?
Petar Strugar, Foto: Marina Lopičić

foto

Petar Strugar se ne odvaja od prelepe glumice: Svi se pitaju da li je konačno pronašao ljubav, šta vi mislite?

Evo ko je devojka Petra Strugara

Objavljeno:

Glumac Petar Strugar godinama je skrivao svoj emotivni život od javnosti. Čak i kada se venčao sa koleginicom Ivanom Nikolić, trudio se da mesecima ćuti o tome. Međutim, sada svoju sreću ponosno pokazuje celom svetu.

Naime, već neko vreme uživa u vezi sa pet godina mlađom koleginicom Ninom Nešković, a sa kojom igra u Narodnom pozorištu.

Par je sinoć uživao na otvaranju Plave sale Sava Centra, gde je upriličena spektakularna ceremonija kojom je završena kompletna rekonstrukcija ovog kultnog prostora. Petar je na Instagramu objavio fotografiju sa Ninom, a osmeh nije skidao sa lica. Čini se da mu nova ljubav veoma prija, te da je izgleda zaista pronašao svoju dugo traženu sreću.

Ljubavni život Petra Strugara

1 / 4 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Petar je ranije bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine veze ovaj par se venčao 2013. godine na jednoj intimnoj ceremoniji u Zemunu. Sledeće godine su dobili i sina Zariju. Tačku na brak stavili su nakon godinu dana, a i danas su u dobrim odnosima.

Nakon kraha ljubavi sa Ivanom, Petar je uplovio u romansu sa pevačicom Milicom Todorović. Njih dvoje nisu krili svoju ljubav, a često su se pojavljivali u javnosti zajedno. Par se upoznao zahvaljujući njegovoj ljubavi prema konjima. Petar je Milici za snimanje spota ustupio svog konja, nakon čega su iplovili u romansu. Ipak i ovoj ljubavi je došao kraj, nakon čega se Petar nije eksponirao, iako su ga spajali sa mnogim poznatim damama. Sve do lepe Nine, sa kojom je već neko vreme u skladnom odnosu.

Petar je u jednom trenutku bio u vezi sa javnosti nepoznatom Oljom, sa kojom je dobio sina Iva, a pričalo se i da su bili u braku.

Olja i Petar su odlučili da se raziđu i svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao i što su bili pre nego su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz nije imao trzavica, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su zato odlučili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit njihovog sina. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza koje imaju prema sinu - rekao je ranije izvor za “Blic".

Voditeljka Anđela Lakićević otkrila je da su Petar i ona bili u vezi i to u njihovim studentskim danima. Ona nije otkrivala detalje odnosa.

(Espreso / Kurir / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.