Vrtoglavo velika cifra - čekajte samo da čujete koliko Čola uzima za 45 minuta na svadbi: Zavrteće vam se u glavi
Zdravko Ćolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

papreno

Vrtoglavo velika cifra - čekajte samo da čujete koliko Čola uzima za 45 minuta na svadbi: Zavrteće vam se u glavi

Evo koliko džep treba da vam bude dubok ako hoćete Čolu na svadbi

Objavljeno:

Iako ne nastupa često na privatnim proslavama, Zdravko Čolić nikoliko puta je napravio izuzetak, pa je tako pevao na svadbi Valentine Lopičić i Kostadina Terzića. Takođe je zapevao i na svadbenom veselju Dragane Džajić, ćerke legendarnog Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata Ane Ivanović.

Međutim, ako se njegov raspored poklopi sa slobodnim vremenom, legenda na našim prostorima može da zapeva i na vašoj proslavi, ali tom prilikom mora da se duboko zavuče ruka u džep.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, za njegov nastup od 45 minuta potrebno je 45.000 evra, što znači da je za svaki minut mini-koncerta zaradio 1.000 evra. Naravno, pevač ima i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na nekoj privatnoj proslavi. Traži da da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima.

Kada se ovo zna, nije ni čudno što je Zdravko jedan od najbogatijih pevača na prostoru Balkana i da, ako je verovati portalu Portal Celebrity Net Worth, i da je njegovo bogatstvo procenjeno na 20 miliona evra.

Bonus video:

05:59

STARS EP 379

(Espreso / Kurir / Prenla: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.