Komšije se ne smiruju! I Džejli Ramović otkazan koncert u Hrvatskoj, u sve umešana i policija
Džejla Ramović, Foto: Espreso

otkazano

Komšije se ne smiruju! I Džejli Ramović otkazan koncert u Hrvatskoj, u sve umešana i policija

Nastup je trebalo da se održi u jednom kafiću u Omišu 31. avgusta, a ulaznice su koštale 20 evra

Objavljeno:

Pevačica Džejla Ramović nije imala sreće sa zakazivanjem koncerta u Hrvatskoj, s obzirom da je isti pet minuta pred početak otkazan.

Nastup je trebalo da se održi u jednom kafiću u Omišu 31. avgusta, a ulaznice su koštale 20 evra.

Ipak, kako "Dalmacija danas" saznaje pre početka koncerta policija je "kucnula" na vrata kafića te pri redovnoj kontroli utvrdili da vlasnik nije imao potrebne dozvole kako bi mogao da organizuje koncert.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic

- Policijski službenici su, na osnovu javne rasprave da će biti održan koncert stranog državljanina za kojeg se sumnja da nema prethodnu dozvolu za rad ili potvrdu o radu, obavili potrebne razgovore sa odgovornim licem i obavestili organizatora o postupku da je potrebno da se traži potrebno odobrenje i potvrda o prijavi rada kada se državljani trećih zemalja angažuju na rad i da ga obavesti o pravnim posledicama ukoliko blagovremeno ne pribavi potrebne dozvole. Dakle, u konkretnom slučaju policijski službenici su poduzeli potrebne mere i radnje kako bi se sprečilo kršenje zakona, te nije bilo potrebe za poduzimanjem daljnjih mera i radnji iz nadležnosti policije, objašnjavaju iz splitske policije za Dalmacija Danas.

Džejla je prošlog leta bez problema nastupila u istom tom kafiću.

Inače, "Bijelo dugme" održao je koncert u Splitu, gde su izveli svoje najveće hitove, a izvođenje Alena Islamovića izazvalo je veliku pažnju javnosti zbog pesme koju je zapevao, "Pljuni i zapjeva, moja Jugoslavijo", nakon čega su tražili da mu se zabrani ulaz u Hrvatsku.

00:47

Milica Pavlović koncert u Vranju

(Espreso/Telegraf.rs/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.