Evo zbog čega je Bora otišao iz Srbije!
Bora Đorđević, Foto: Antonio Ahel/ATAImage

otkriveno

Evo zbog čega je Bora otišao iz Srbije!

On se leči u Ljubljani gde već godinama unazad živi i to zbog ljubavi. Svoju suprugu upoznao je u Kranju, a zaljubili su se u Mariboru.

Objavljeno: 10:14h

Frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević hospitalizovan je u Kliničkom centru u Ljubljani gde se nalazi na odeljenju intenzivne negde priključen na respitator.

Naime, on se leči u Ljubljani gde već godinama unazad živi i to zbog ljubavi. Svoju suprugu upoznao je u Kranju, a zaljubili su se u Mariboru.

- Upoznali smo se u Kranju i zaljubili u Mariboru. Naš sledeći susret bio je u Banjaluci. Ljubav nam je procvetala u Beču, a u Ljubljani smo se ozbiljno zavoleli - objašnjavao je ranije on za "Stori".

Bora Đorđević, Bora Čorba
foto: Antonio Ahel/ATAImage

Bora je oduvek isticao da je zaljubljen u svoju suprugu zbog koje je napustio Beograd.

- Nikada se nisam bolje osećao. Non-stop sam na relaciji Srbija-Slovenija. U Sloveniji postoji žena koja mi je ukrala srce. Kad nismo zajedno, ne silazim sa telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet - kazao je bio Bora u jednoj emisiji.

Ljubav ga je tako odvela u ovaj grad, iz kog se za Srbiju vraćao uglavnom zbog poslovnih obaveza.

Njegovoj ženi Dubravki posete nisu zabranjene niti su ograničene, ona zbog njegovog stanja ima odobrenje da s njim bude čitav dan.

Bonus video:

01:54

ČIM VIDE SRBE KURTIJEVI POLICAJCI STAVLJAJU PANCIRE I DIŽU DUGE CEVI Dramatično uključenje novinara Kurira iz Kosovske Mitrovice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.