Ela Dvornik se pohvalila novim dečkom: Ćerka pokojnog muzičara uživa u ljubavi sa ovim Srbinom - prelepo
Dino Dvornik, Foto: Printscreen Instagram/elladvornik

detalji

Ela Dvornik se pohvalila novim dečkom: Ćerka pokojnog muzičara uživa u ljubavi sa ovim Srbinom - prelepo

Pronašla je svoju sreću

Objavljeno: 19:35h

Dino Dvornik, ikona muzičke scene, ostavio je neizbrisiv trag u srcima fanova. Njegova ćerka, Ela Dvornik, danas je uspešna influenserka, ali se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog burnog razvoda.

Elina majka, Danijela Dvornik, otvoreno je govorilao problemima u braku i dala je svoje viđenje situacije:

- Kad si previše dugo u nekom negativnom odnosu, kad se udaljimo jedan od drugog, tu nastaje problem. To može biti rizično za odnos, kad si dugo u neslaganju, dogodi se loše, misliš da će se rešiti, ali se konačno ne reši. Ljudi apsolutno nemaju pojma šta ih čeka u braku, mladi nemaju živaca za brak - izjavila je Danijela Dvornik, dajući svoj osvrt na brak i razvod.

Nakon razvoda, Ela Dvornik je prema fotografiji koju je postavila na društvenoj mreži Instagram, pronašla novu ljubav, a reč je o muškarcu iz Srbije.

- Džabe sam ja to govorila svojoj ćerki: "to ti ne treba, možeš imati decu, ne moraš se udavati". Imala sam osećaj da to neće dugoročno funkcionisati i to se tako pokazalo, ali šta ćeš, zna ona da sam ja u pravu - započela je, a potom iskreno priznala da je najteže gledati vlastito dete kako čini greške.

- Kao roditelju je najteže gledati kada deca prave greške, a ti znaš da oni greše. Ali to je u skladu s njihovim godinama i bolje da se dogodi pre nego kasnije. Moja ćerka je morala naučiti na onaj najteži način, ali to je tako, svi imamo svoju školu. Jedino što možemo je biti podrška iz prikrajka, ne okretati leđa deci u takvim stvarima - pojasnila je i osvrnula se i na, kako je ispričala, manipulativne i narcisoidne muškarce koji kad se rastanu od žene samo joj žele napakostiti i iživeti se na njoj:

- Majka će se založiti za svoju decu, a muškarac, kad nađe novu ženu će se samo posvetiti toj ženi, a istovremeno bivšoj na sve načine pokušati zagorčati život.

Bonus video:

05:59

STARS EP 379

(Espreso / 24 sedam / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.