Bojan Tomović u teškom zdravstvenom stanju, mora hitno u bolnicu: Ovo su najnoviji detalji
Foto: Printscreen/facebook/bojan.mostrokol

POTRESNO

Bojan Tomović u teškom zdravstvenom stanju, mora hitno u bolnicu: Ovo su najnoviji detalji

Naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje

Objavljeno: 10:26h

Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da govori javno.

Bojan Tomović je sad na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje.

- Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu mozak i oteraju depresiju koja se ponovo vratila, i to na velika vrata. Jedno vreme se nećemo družiti, a kad se vratim iz bolnice lagano nazad u život, što bi rekli: ‘Tiha voda, breg roni’. Mrzim bipolarni“, dodao je Bojan.

Kontroverzni pevač je nedavno objavio da je bolest postala neizdrživa i da želi da ga uspavaju.

„Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po svim verama najveći greh, ja biram ono što je legalno, a šta će me konačno osloboditi muka“ rekao je Bojan tad, piše Blic.

 Bojan Tomović
Bojan Tomovićfoto: Instagram printscreen/bojantomovic1982

Bojan Tomović snima film o svom životu

Kako je Nova.rs nedavno saznala, a pevač potvrdio – snima se film o životu Bojana Tomovića. Njegova biografija sačinjene je od brojih skandala i teške životne priče o čemu je svojevremeno pričao ceo Balkan, a ovo su samo neki od njih:

– Prvi je u regiji priznao da boluje od bipolarnog i post traumarskog stresnog poremećaja, – Dva puta je pokušao samoubistvo, – Priznao je da voli i žene i muškarce, kao i da je bivšu ženu prevario sa njenim bratom,

1 / 9 Foto: Youtube screenshot / BojanTomovicVIPPER

– Pričao je da je zlostavljan kad je imao samo šest godina, – Povezivan je sa crnogorskim kriminalnim klanovima zbog čega je i hapšen, – Otvoreno je govorio o ležanju na psihijatriji,

– Bio je jedan od najgorih đaka u školi sa ubedljivo najvećim IQ u čitavoj generaciji, – Priznao je da je prešao na Islam i postao Ammar Moštrokol i da je zbog toga pretučen od strane huligana i još mnogo toga što ne znamo iz života ovog ekscentričnog umetnika, saznaćemo upravo u dokumentarnom filmu o životu Bojana Tomovića i njegovoj borbi sa bipolarnim poremećajem koja traje već 12 godina i trajaće do kraja života jer je bipolar neizlečiva psihička bolest.

Bonus video:

00:56

Dragana Mirković u Novom Bečeju okupila pet puta više ljudi nego što ima stanovnika

(Espreso/Nova/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.