Ljudi, da li je ovo moguće? Pojavio se snimak Željka Mitrovića iz nove gigantske vile koju zove “Hram svetog Žeksa"
Foto: RTV Pink printscreen

novo

Ljudi, da li je ovo moguće? Pojavio se snimak Željka Mitrovića iz nove gigantske vile koju zove “Hram svetog Žeksa"

Mitrović je pokazao svoje dvorište velelepne vile na Senjaku

Objavljeno: 18:16h

Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, rešio je da zabezekne Srbe svojom najnovijom objavom na Instagramu.

Naime, on je nedavno postao zvanično i vlasnik jedne masline u Evropi, a sada je ovo drvo doneo u Srbiju i presadi u dvorište "Hrama Svetog Žeksa", njegovoj novoj porodičnoj kući.

Mitrović tvrdi da je drvo koje će krasiti njegovo veliko dvorište najstarije drvo u Evropi, staro 1044 godine, ali zapravo nije najstarije.

"Do dva sata jutros sam bio na probi predstave "Lu" u mom Teatru Odeon, neposredno pred Odeon sam ušnirao informativni program na tv Red i tv Narodna, a od pola pet jutros sam organizovao "Odbor za doček", koji je sačinio protokol za dobrodošlicu i smeštaj "Zexovog stabla", napisao je Mitrović i podelio snimak koji možete videti ispod teksta:

Podsetimo, Željko i Milica Mitrović, grade novu vilu na Senjaku u koju su uložili milione evra.

Radovi na ogromnoj vili koju Mitrović naziva hramom uveliko je izgrađena, ali još radovi još uvek nisu završeni, a nesumnjivo će biti jedna od najvećih i najluksuznijih domova u našoj prestonici.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:30

Milan Borjan priznao u Sceniranju: Sneža je platila prvo letovanje

(Espreso/ M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.