Gde je i šta radi Melina Džinović? Napustila Beograd, našla novog dečka, a jedna stvar posebno intrigira
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DOMAĆINSKI

Gde je i šta radi Melina Džinović? Napustila Beograd, našla novog dečka, a jedna stvar posebno intrigira

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi na ovo mesto, a sada se i preselila

Objavljeno:

Modna kreatorka Melina Galić, nekadašnje Džinović, navodno se preselila iz Beograda na Azurnu obalu.

Melina, posle razvoda od Harisa Džinovića, sada vreme provodi na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Ona je mesecima krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proletos je tražila idealan stan u Monaku. Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine.

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi u Monako, a sad tu i živi.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Ostavila je sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala - rekao je dobro upućen izvor.

Melina navodno već više od osam meseci uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - istakao je nedavno izvor za "Alo", a ovde se nije zaustavio.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Kurir

- Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju - dodao je isti izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Haris živi punim plućima

Podsetimo i Haris Džimović, otkako se razveo, živi punim plućima! Popularni muzičar oduvek je radio punom parom, a tako je i sad. Zato sebi s vremena na vreme da malo oduška. Upravo za svoju dušu, Džinović, po svemu sudeći, najviše voli da u restoranu sedi sam. Što bi naš narod rekao: "Bolje i sam nego u lošem društvu".

Pevača smo sreli u jednom pretoničkom restoranu i to oko ponoći. Bio je sam i nasmejan. U jednom trenutku usledio je poziv na koji se Džinović javio. Osoba koja ga je pozvala, uspela je da ga dodatno razgali. Čim je završio razgovor, pevač je poručio iće i piće, a srdačno je porazgovarao i sa konobarima, koji su bili oduševljeni što je Haris odabrao baš njihov lokal za merak.

Bonus video:

00:13

Karleuša napravila dar-mar u Somboru

(Espreso/blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.