"Kao izduvna cev traktora" Viki otkrila koliki je ponos njenog muža: Baš ga detaljno opisala, intima na tacni (18+)
Foto: XPUSBV / Backgrid UK / Profimedia

opa bato!

"Kao izduvna cev traktora" Viki otkrila koliki je ponos njenog muža: Baš ga detaljno opisala, intima na tacni (18+)

Ona je takođe otkrila da skoro uvek spava naga

Objavljeno: 08:14h

Poznati slavni parovi neretko čine sve što mogu kako bi svoj privatni život sačuvali od očiju javnosti, no ponekad čak i najveće zvezde, kojima dodatni marketing ne treba, reše da odaju jednu ili dve škakljive tajne. Tako je, na veliko oduševljenje fanova, u više navrata istina, ili bar delić nje, o intimnom životu pojedinih slavnih faca isplivala na površinu.

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam, na primer, u prethodnim godinama puno puta su govorili o zapaljivim, seksi detaljima iz svoje spavaće sobe, pa su tako svojevremeno priznali da imaju razvratne, bezobrazne nadimke jedno za drugo tokom vrelih noći.

Čuvena Poš svog zgodnog muža zove neobičnim nadimkom koji ima jasnu aluziju, a on glasi "Zlatne lopte".

1 / 11 Foto: Dean-Baker / FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia

Viktorija je takođe otkrila da skoro uvek spava naga i da radije bira seks umesto spavanja, a 2008. kada se Bekam pojavio samo u boksericama u reklami za donji veš brenda "Emporio Armani" pokazujući svoju muškost, ona je prilično ponosno prokomentarisala: "Ogroman je. Enormno veliki. Masivan. Da ja tako izgledam i ja bih hodala ulicom u gaćicama".

"Ponosna sam što još uvek imam zaista dobar seksualni život sa Dejvidom. On je veoma proporcionalan, ali mu je ogroman. Stvarno jeste. To se vidi i u reklami. Sve je to njegovo. To je kao izduvna cev traktora", dodala je bez stida.

I manekenka i voditeljka Ebi Klensi (38) svojevremeno je otkrila u jednom podkastu kako je jednom prilikom svog supera Pitera Krauča (43), inače poznatog engleskog fudbalera, namamila kući sa treninga. Ona je došla po njega obučena samo u mantil ispod kog je bila potpuno naga, a naravno da je to Pitera oborilo s nogu.

Bonus video:

05:11

BRZE VESTI 25.08.2024

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.