Šta se desilo u noći kad je ubijen Arkan? U porodičnu vilu je ušla njegova prva žena, a onda je ovo rekla za Cecu
Foto: Printskrin / Instagram / komandant_arkan

MALO KO ZNA

Šta se desilo u noći kad je ubijen Arkan? U porodičnu vilu je ušla njegova prva žena, a onda je ovo rekla za Cecu

Malo ko zna za ove intimne detalje, a jedan čovek je rešio da progovori o svemu

Objavljeno: 11:47h

Željko Ražnatović Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine, nešto posle 17 časova, u hotelu Interkontinental u Beogradu, a o onome što se dešavalo nakon njegove pogibije dugo se nagađalo.

Ipak, neke detalje o svemu što je prethodilo ubistvu, ali i onome što je usledilo nakon, otkrio je legendarni pevač Zoran Kalezić koji jebio i jedan od retkih koji su bili u Arkanovom domu u tom trenutku.

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - počeo je priču Kalezić.

1 / 5 Foto: Printscreen

U više navrata je priznao da je u njihovim životima bio prisutan, ali isključivo kao umetnik.

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla: "Nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu, prim. aut.)". Eto to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u tom trenutku o mrtvom ocu njene dece.

Natalija Ražnatović nekad
Natalija Ražnatović nekadfoto: Printscreen Instagram/vojinraznatovic

Inače, pokojni suprug Svetlane Ražnatović bio je 13 godina u braku s Natalijom Martinović, profesorkom španskog jezika i književnosti, a onda je u njegov život ušla Ceca.

Bonus video:

50:31

REDAKCIJA 23.08.2024. 2. DEO

(Espreso / Mondo/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.