Žena srpskog biznismena zavela sirotana, a onda joj se muž osvetio: Dobio polnu bolest i ostavio Beograđane u šoku
Foto: Nataliya Hora Panthermedia Profimedia, Privatna arhiva

MILICA OPASNICA

Žena srpskog biznismena zavela sirotana, a onda joj se muž osvetio: Dobio polnu bolest i ostavio Beograđane u šoku

Šokiraćete se više puta...

Objavljeno: 11:14h
Milica Stanimirović

Dugo nisam pisala jer su i estradnjaci, a i običan narod bili na odmoru. Sada kada su se vratili, pored morske boje, doneli su i sočne tračeve, a jedan me je prosto raspametio.

Svet je oduvek bio fasciniran mafijom i privatnim životima mafijaša. Oni su inspiracija za mnoge filmove, knjige i serije, a vieš puta su bili inspiracija i za moju kolumnu.

Iako na prvu kada kažemo "mafijaši i njihove porodice" pomislimo na Italiju, ipak ne moramo ići tako daleko, imamo mi egzotiku i u Srbiji.

Daleko je ova priča od neke bogate mafijaške porodice, ali biznismen koji je došao do para nije baš to uradio na legalan način, a njegov život je poput neke sicilijanske drame. Pun loših ljudi, droge, oružja i lakih žena...

Međutim, on je sreću pronašao pored jedne dame koja ja u Beogradu poznata kao žena koja kada kupuje parfeme u parfimeriji zna da kaže "ja se samo so tim pršćem".

Plave noći u satenu
Plave noći u satenufoto: Ivan Ryabokon Panthermedia Profimedia

Mafijaša ćemo zvati Pera, a njegovu ženu Smiljka, jer me po izgledu na to i asociraju. Smiljka je bila sama na odmoru kada je upoznala sirotana za kog tvrde da je majstor za žene. Da li je obdaren ili nadaren ili samo zna šta ženama treba, nije ni bitno...

Ona je pala na njegove čari, zaljubila se i zaboravila kakav je moćnik čeka kod kuće. Šalim se, nije je čekao kod kuće jer i on ima ljubavnicu koja može da mu bude po godinama kao ćerka.

Gospođa se zaigrala, mislila je da za to niko neće saznati, ali je sirotan to svima ispričao. Uvek je bio prestiž spavati sa bogatim gospođama u godinama, pogotovo ako su one žene nekih moćnih ljudi.

Gospođa se zaigrala
Gospođa se zaigralafoto: Frederic Cirou / PhotoAlto / Profimedia

Ali to nije sve, Pera je primetio da je gospođa potrošila veoma veliku svotu novca u jednom butiku za muškarce, a on od te odeće nije video ni donji veš.

Pera je saznao da ga je Smiljka prevarila sa dosta mlađim sirotanom pa ju je zaključao u kuću. Valjda je mislio da će tako prestati da misli o sirotanu, a istina je da je ona nalazila načina da i pod ključem dođe do njega.

Beograđani su o tome danima pričali, svi su imali svoj sud i razmišljali su šta je sledeće.

Beograđani bruje o tome
Beograđani bruje o tomefoto: Adam Radosavljevic / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako bi joj napakostio smislio je plan koji nije baš išao onako kako je mislio da će ići.

Rešio je da u kuću u kojoj je ona zaključana dovede prostituke. One najskuplje, da se razumemo. Pozvao je svoje prijatelje, a onda su orgijali do jutarnjih časova. Žena je sve to slušala iz svoje sobe i verovatno mislila na svog sirotana od koga je kasnije dobila i korpu.

Svi se sećamo kako je moja kolumna o srpskim prostitutkama iz Dubaija napravila pravi haos u zemlji, te smo tu temu mogli svuda da čujemo. Izgleda da prostitutke moraju da budu umešane u svaku kuću u Srbiji, a najviše ih ima u ovim bogatim porodicama. Pa, bolje se plaća, zar ne?

To nije sve, džabe ste se šokirali. Nakon te večeri, biznismen je primetio da nešto sa njegovim ponosom nije kako treba. Osip je bio vidan, svrab sve žešći, a on se zabrinuo da će ostati bez svog omiljenog druga.

Doktor mu je rekao da je pokupio polnu bolest, a on je zaplakao. Da, i bogati plaču.

I bogati plaču...
I bogati plaču...foto: Ana Paunković, Ivan Ryabokon Panthermedia Profimedia

Pera je morao na neko vreme da se smiri, ženi je rekao da ne mogu da imaju odnose jer je ljut na nju, a zapravo nije smeo jer je bio pod terapijiom.

Čiča miča i gotova priča, ponovo je ljubav pobedila! Oni su se pomirili, možete ih videti zagrljene na gradskim dešavanjima, iako je on svoje ljude šalje da je prate u stopu.

Beograđani i dalje pričaju o njima sa slašću. A ko i ne bi?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

06:20

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.