Ova bombetina je druga sestra Nemanje Gudelja: Nikad je nema u javnosti, a sada je procurila slika! Au, kakva je
Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE!

Ova bombetina je druga sestra Nemanje Gudelja: Nikad je nema u javnosti, a sada je procurila slika! Au, kakva je

Obožava da provodi vreme sa poznatim rođacima

Objavljeno:

Poznato je da Nemanja Gudelj ima brata Dragišu i sestru Vanju, koja uspešno gradi tenisku karijeru u Španiji, gde porodica živi godinama. Porodica Gudelj je poreklom iz Trebinja, a nedavno je kod njih u Sevilji boravila sestra od strica Nemanje Gudelja, Mia.

Lepa plavuša podelila je na Instagramu trenutak kako gleda Vanju koja vredno trenira na terenu.

Ona često deli fotografije na pomenutoj mreži, a svaka fotografija joj je iz neke druge evropske ili svetske metropole. Obožava da provodi vreme sa poznatim rođacima, te neretko objavljuje zajedničke fotografije.

Da li se porodica Gudelj seli u Saudijsku Arabiju?

Mia Gudelj
foto: instagram/mia_gudelj

Fudbaler Nemanja Gudelj dobio je izdašnu ponudu i ozbiljnu temu za razmišljanje kada je njegova karijera u pitanju. Naime, suprug Anastasije Ražnatović dobio je poziv da se preseli u tabor Al Šababa. Mnogi su se zapitali da li će Gudelj prihvatiti ovu ponudu i sa Anastasijom da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Gudelj se jednom dobro naplatio na istoku, još 2017. je iznenadio Evropu kada je napustio Ajaks zbog poziva Tijenđin Tede. U Kini je dobio ček na 5.200.000 evra godišnje, uz ugovor na tri godine, na vreme se naplatio pošto Kinezi više ne plaćaju i dovode kao nekada.

Kako je nedavno prikazano, na "Capology" sajtu tačna zarada koju Cecin zet dobija i to na nedeljnom nivou je 78.846 evra, piše Hello.

00:02

Anastasija i Gudelj na letovanju

(Espreso/Mondo/Prenela )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.