Gledamo im gole guz*ce, a Desingerica je problem: Lukas poludeo na pevačice, udario nikad jače, pa potkačio i...
Foto: Ahel/ATAImages

JASAN JE

Gledamo im gole guz*ce, a Desingerica je problem: Lukas poludeo na pevačice, udario nikad jače, pa potkačio i...

- Zdravlje je sad dobro.

Objavljeno:

Aca Lukas je nedavno bio primljen u Urgentni centar zbog zdravstvenih problema, a sada je podelio informacije o svom stanju.

Pevač je naveo da se njegovo zdravlje značajno poboljšalo i objasnio da je njegov užurbani način života bio ključni faktor koji je doveo do hitnog medicinskog pregleda.

- Zdravlje je sad dobro. Čovek se u životu prilagođava kako stvari teku. Ja sam negde zaboravio koliko imam godina, pa sam se malo ponašao kao dečkić od 22, pa me je malo klepilo, ali dobro... Sve mora da se uskladi - rekao je Aca.

Aca o kontroverznom Desingerici

- Svako ima svoj umetnički performans. Kakav god da je performans, ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej. Taj dečko radi to što radi i zna šta radi, i ima svoju publiku. Potpuno je van pameti to što se radi oko njega, ta hajka na čoveka što radi nešto na bini. Ako ćemo tako, mnoge pevačice izlaze na binu ne polugole, nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulazak u lokale i pojedine države. To je veći nemoral nego što ovaj čovek radi. To što gledamo gole g**ice i još pojedine delove tela, to nema veze, to ne važi. Imamo dvojake aršine i to je jako ružno. Ali tako je uvek kod nas bilo i biće - rekao je Lukas.

Lukas o Dragani Mirković

- Dragana je ubedljivo najveća ženska zvezda na našoj estradi u sadašnjostii prošlosti. Volim je, poštujem i cenim, ona je jako dobar drug. Mi u našim godinama ne možemo da imamo ni dečka ni devojku. Možemo da imamo samo prijatelje - rekao je Aca za domaće medije.

00:15

Aca Lukas

(Espreso/Kurir/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.