Aleksandrin Peca je pre nje bio sa ovom bombetinom: Svi je znate, a nikad ih ne biste povezali u životu
Foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

OPALA

Aleksandrin Peca je pre nje bio sa ovom bombetinom: Svi je znate, a nikad ih ne biste povezali u životu

O životu Raspopovića se ne zna mnogo

Objavljeno:

Aleksandra Subotić uživa u ljubavi sa Pregragom Pecom Raspopovićem kojem je oprostila to što ju je javno prevario i ostavio zbog njene najbolje drugarice Maje Marinković.

O životu Raspopovića se ne zna mnogo, a biznismen je svojevremeno bio u emotivnoj vezi sa pevačivom Kristinom Mimom Rozić koja je bila izuzetno popularna devedesetih godina. Veza između ovog para, ipak, nije potrajala, pa je svako nastavio svojim putem.

Kristina Mima Rozić
foto: Tv Svastarica / youtube

Inače, Mima je karijeru započela 1994. godine, kada se pojavila sa pesmom "Budi malo muško" i osvojila srca publike, ali je plenila i atraktivnim izgledom.

Mima je svojevremeno snmila i duet sa Rođom Raičevićem, ali je ubrzo nestala sa scene.

Iako nije dugo snimala autorske pesme i ne pojavljuje se u medijima, Mima se i danas bavi muzikom, te sa svojim bendom peva i ima tezge.

Afera sa Majom Marinković

Inače, Aleksandra Subotić se svojevremeno razišla od Predraga Pece Raspopovića nakon što ju je on prevario sa njenom tadašnjom najboljom drugaricom, Majom Marinković., napisala je ona kratko.

Peca i Maja nisu krili svoju ljubav, javno su se eksponirali i na društvenim mrežama su neprekidno objavljivali zajedničke trenutke. Aleksandra se tada snimala uplakana i tvrdila kako izdaju neće oprostiti ni svojoj prijateljici, ali ni suprugu. Ipak, Subotićeva mu je oprostila prevaru pa je nastavila život sa njim, a često se na društvenim mrežama hvali luksuzom u kom uživa.

00:09

Aleksandra Subotić pokazala šta doručkuje

(Espreso/Informer/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.