Majko mila, kakva mačka! Skinula se Emina Jahović, pa pokazala telo na kom joj i mnogo mlađe zavide (FOTO)
Emina Jahović, Foto: YAEMINA / INSTAGRAM

KAKVO TELO!

Majko mila, kakva mačka! Skinula se Emina Jahović, pa pokazala telo na kom joj i mnogo mlađe zavide (FOTO)

Emina je oduvek plenila lepotom, a mnogi su je poredili sa jednom od najlepših glumica na svetu, Penelope Kruz

Objavljeno: 18:53h

PevačicaEmina Jahović (42) majka je dvojice sinova, a iako gazi petu deceniju nakon dva porođaja ona ima zavidnu liniju.

Emina je oduvek plenila lepotom, a mnogi su je poredili sa jednom od najlepših glumica na svetu, Penelope Kruz.

Pevačica nikada nije krila da izuzetno vodi računa o fizičkom izgledu, a pored napornih treninga, zdrav način života i umerena ishrana doprineli su da Emina ima liniju na kojoj bi joj mnoge žene pozavidele.

Ona je nedavno objavila selfi iz ogledala, a za pratioce je pozirala u jednodelnom crnom kupaćem kostimu koji je savršeno pratio liniju njenog tela. Kupaći kostim imao je otvor na leđima, a Eminine istrenirane noge, ravan stomak kao i dekolte došli su u prvi plan.

Emina Jahović u crnom kupaćem kostimu pokazala zavidnu liniju
Emina Jahović u crnom kupaćem kostimu pokazala zavidnu liniju foto: Printscreen/ Instagram/ yaemina

Ima bogatstvo

Podsetimo, Emina Jahović i Mustafa Sandal zvanično su se razveli 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka, a kako prenose turski mediji, pevačica je nakon razvoda od bivšeg supruga dobila značajan deo novca.

Kako navodi turski Haberturk, Mustafa Sandal je Emini ostavio dve trećine prihoda nakon što je prodao njihovu luksuznu kuću u Istanbulu. Spekuliše se da će od prodaje ove vile inkasirati najmanje 3 miliona dolara.Osim toga, Sandal će svojoj bivšoj supruzi kupiti novu kuću u Srbiji, koja će koštati najmanje 250 hiljada dolara. Takođe, Emina će svakog meseca od alimentacije dobijati 15.000 turskih lira, odnosno 2.800 evra. Mustafa Sandal će plaćati i 5.000 turskih lira, odnosno 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. On će finansijski pokriti svoje dece školovanje i letovanje, a za to će izdvojiti 60.000 turskih lira, odnosno 11.257 evra godišnje.

Inače, Emina je nedavno prodala plac i koji je bio u vlasništvu njene porodice u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 evra.

Bonus video:

03:58

S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.