Može sve da nas kupi, a jede ovo: Emina zabezeknula Srbe, da li je moguće da u ovome uživa?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA joj ČAST

Može sve da nas kupi, a jede ovo: Emina zabezeknula Srbe, da li je moguće da u ovome uživa?

Jahovićeva je na svom Instagram storiju podelila fotografiju svoje večere

Objavljeno:

Pevačica Emina Jahović godinama živi na relaciji Turska - Srbije, a i nakon razvoda od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala ona je nastavila da uživa u luksuzu.

Emina neretko na svojim društvenim mrežama sa pratiocima deli trenutke iz svakodnevnog života, pokazuje kako izgledaju njeni treninzi, ali i ishrana zahvaljujući kojoj ima vitku liniju.

Međutim, ona je sada sve iznenadila kada je pokazala da uprkos bogatstvo koje poseduje i dalje uživa u jednostavnim jelima.

Naime, Jahovićeva je na svom Instagram storiju podelila fotografiju svoje večere i pokazala da je odlučila da joj obrok u toplim letnjim danima budu ajvar i crni hleb.

1 / 8 Foto: Nemanja Princolio

"Tako jednostavno kao ajvar", napisala je ona.

Podsetimo, Emina Jahović i Mustafa Sandal zvanično su se razveli 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka, a kako prenose turski mediji, pevačica je nakon razvoda od bivšeg supruga dobila značajan deo novca.

Kako navodi turski Haberturk, Mustafa Sandal je Emini ostavio dve trećine prihoda nakon što je prodao njihovu luksuznu kuću u Istanbulu. Spekuliše se da će od prodaje ove vile inkasirati najmanje 3 miliona dolara.

Osim toga, Sandal će svojoj bivšoj supruzi kupiti novu kuću u Srbiji, koja će koštati najmanje 250 hiljada dolara. Takođe, Emina će svakog meseca od alimentacije dobijati 15.000 turskih lira, odnosno 2.800 evra. Mustafa Sandal će plaćati i 5.000 turskih lira, odnosno 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. On će finansijski pokriti svoje dece školovanje i letovanje, a za to će izdvojiti 60.000 turskih lira, odnosno 11.257 evra godišnje.

Inače, Emina je nedavno prodala plac i koji je bio u vlasništvu njene porodice u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 evra.

Bonus video:

03:58

S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju

(Espreso/ Blic/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.