Koliko je zapravo Jelena Karleuša danas napunila godina? Malo ko zna jer izgleda bar 20 godina mlađe, žena zmaj
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

malo ko zna

Koliko je zapravo Jelena Karleuša danas napunila godina? Malo ko zna jer izgleda bar 20 godina mlađe, žena zmaj

Na njenom izgledu bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice

Objavljeno:

Jelena Karleuša danas, 17. avgusta, slavi rođendan, a malo ko zna koliko ova poznata pevačica zapravo ima godina budući da je jako mladolika, a na njenoj izvajanoj liniji bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice.

Verujemo da su pevačicine najdraže čestitke upravo od njenih ćerki, a sada je mlađa ćerka Nika podelila svoju na Instagramu.

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu, volim te najviše - napisala je Nika na svom Instgram storiju uz čuvenu melodiju "Happy birthday".

1 / 9 Foto: Petar Aleksić

Početak karijere

Sa 16 godina Karleuša je izrazila želju da postane pevačica, a najviše joj je u tome pomogla majka Divna, koja u tom trenutku nije imala finansijska sredstva te se snalazila kako je znala i umela.

Jelena je uspela da uz pomoć pevačice Dragane Mirković izda svoju prvu ploču Ogledalce pod Diskosom 1995. godine, i doživela komercijalni uspeh, ona tada prodaje ploču u više od 100.000 primeraka u Jugoslaviji.

Sve ostalo je istorija...

Dragana i Jelena
Dragana i Jelenafoto: Damir Dervišagić

Tokom svoje karijere izazvala je značajne kontroverze, kritike i kritike medija zbog svojih nastupa, ali i izjava. Mnogi će se složiti u jednom - Jelena je kraljica showbiza u Srbiji!

Inače, Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978 godine u Beogradu, te danas slavi svoj 46. rođendan. Izgleda dosta mlađe, zar ne?

Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978 godine
Jelena Karleuša rođena je 17. avgusta 1978 godine foto: Zen/ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

03:04

MUŽA PROZVALA TRENEROM, PUTOVALI NA OI O TROŠKU DRŽAVE I DOBILI NULA POENA! Najveći skandal na OI: Imala je samopouzdanja za ovo?

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.