ESPRESO SAZNAJE! Poznati Srbin istetovirao usne Maje Marinković na butini: Ovaj muškarac joj čuva leđa, a nije Taki
Foto: © ATA Images

tu je i fotografija

ESPRESO SAZNAJE! Poznati Srbin istetovirao usne Maje Marinković na butini: Ovaj muškarac joj čuva leđa, a nije Taki

Verujemo da će Maja biti oduševljena

Objavljeno: 16:02h

Da je Maja Marinković obožavana žena pokazuje i ovaj "dokaz ljubavi". Pored ljubav koju joj pruža Stanislav, tu je i ljubav njenog oca Takija, ali i ljubav još jednog muškarca.

Taj muškarac je Matija Radulović, poznatiji kao Maki.

Kako Espreso saznaje, njen najbolji prijatelj i frizer je rešio da Maju nosi na svom telu do kraja života, tačnije njene usne.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/maki.kingofhair

On je odlučio da istetovira bujne usne svoje prijateljice na butini, a verujemo da će Maja biti oduševljena. Maki je neko od koga je Maja uvek dobijala podršku tokom učešća u rijalitiju, oni su prijatelji i u spoljnom svetu, te verujemo da će rijaliti zvezda veoma ceniti potez svog druga.

Maja Marinković
foto: Privatna arhiva

Kako smo saznali od izvora, Maja nije znala da će Maki novu tetovažu posvetiti baš njoj. Espreso portal došao je ekskluzivno u posed snimka gde se vidi tek urađena tetovaža i možete ispod teksta videti Majine bujne usne na butini ovog poznatog Srbina.

Pogledajte kako izgleda tetovaža:

Podsetimo, Matija Radulović je stručnjak u oblasti nadogradnje kose kao i master u izradi prirodnih perika. On već godinama radi nadogradnje poznatim damama u Srbiji.

On "radi o glavi" Maji Marinković, Elmi Sinanović, Zorani Mićanović, a nekada je i Karleuši radio kosu, a mnogi tvrde da je baš sa njegovom nadogradnjom izgledala najbolje.

Majine usne
Majine usnefoto: Privatna arhiva

Da je bitno kod koga sređujete kosu, uverila se i jedna Beograđanka koja je imala paklenu nadogradnju. Baš Maki je o tome pričao i izazvao opšti haos.

Maja Marinković
foto: Privatna arhiva

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:11

Maja Marinković uživa sa njim na moru

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.