Domaćica se ne smiruje! Prvo išla gola ulicom, a onda zajahala muža pred ljudima: Zadnjica se njihala u ritmu, šok
Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

Domaćica se ne smiruje! Prvo išla gola ulicom, a onda zajahala muža pred ljudima: Zadnjica se njihala u ritmu, šok

Mnogi smatraju da je on na taj način ponižava i mnogi se čude zbog njihovog odnosa

Objavljeno: 10:04h

Kako izgleda kontroverzan stil odevanja Kanjea Vesta i njegove supruge Bjanke Ćensori, pokazale su brojne šok fotografije. Zna se i da poznati par voli "lude" zabave, a kada se te dve stvari udruže, evo šta se dogodi.

Kanje Vest i Bjanka bili su na privatnoj zabavi tokom vikenda gde je on imao ulogu didžeja. Kontroverzni reper i dizajner pokazao je svoje metalne zube, dok se njegova supruga trudila da pokaže koliko joj se dopada njegov odabir muzike.

Bjanka je izvela vatreni ples, a u jednom momentu je nogu stavila na svog supruga, naočigled brojnih gostiju, a on se samo smeškao, kako inače reaguje dok ona hoda u javnosti naga ili na drugi način šokira.

Bjanka je izvela vatreni ples
Bjanka je izvela vatreni plesfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi smatraju da je on na taj način ponižava i mnogi se čude zbog njihovog odnosa, pa komentarišu da se osatli ljubavni parovi ponašaju skroz drugačije.

Kada je komentarisao kritike zbog više nego provokativnog načina odevanja svoje partnerke i objavljivanja njenih golišavih slika, Vest je naglasio da on radi sve ono što ga čini srećnim.

1 / 16 Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U to vreme mnogi su primetili da se Bjanka nikada ne smeje u javnosti - ali se to promenilo u međuvremenu. Saznala se i reakcija njena porodice na njen brak i modni stil nakon što se pisalo da njeni roditelji negoduju zbog toga.

Naarvno da ni ovaj put nije moglo bez golotinje pa je Bjanka ionako oskudno odevena, pokazaal golu zadnjicu što je verovatno bilo smešno Vestu.

Bonus video:

00:22

Damira Mikeca nisu prepoznali, jedva ga pustili na žurku

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.