Milan Stanković za noć u vili daje pravo bogatstvo: Uživa u luksuzu, a evo kako se ponašao dok je boravio ovde
Milan Stanković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MNOGE ZANIMA

Milan Stanković za noć u vili daje pravo bogatstvo: Uživa u luksuzu, a evo kako se ponašao dok je boravio ovde

Lukuzna vila ima nekoliko soba i privatni bazen i potpuno je izlovana

Objavljeno:

Pevač Milan Stanković poslednjih godina se potpuno povukao iz javnosti.

Stanković se posvetio Bogu i veri, a jedno od mesta na kojem je pronalazio mir jeste manastir Podmaine u Budvi u Crnoj Gori.

Ipak, ovo nisu jedina mesta, koja Milan Stanković obilazi, tako je nekoliko dana boravio u jednoj vili koja se nalazi u mestu Ljuta u Bokokotorskom zalivu. Lukuzna vila ima nekoliko soba i privatni bazen i potpuno je izlovana, što je odgovaralo Stankoviću, kako ne bi privlačio pažnju meštana.

Vila je opasana kamenim zidinama i samim tim je potpuna privatnost zagarantovana, što su nam i sami meštani otkrili.

- Viđali smo ga, ali baš retko. Slabo je izlazio iz vile. Ovo je jedna od najskupljih vila u ovom kraju. Noć ovde nije ispod 250 eura. Bio je tu nekoliko dana. Rekoše mi da nije izlazio. Baš se promenio. Nekada je bio veseli plavi čuperak, a sada se malo bucnuo i nije toliko veseo. Baš mi je delovalo ozbiljno kada sam ga videla na tih nekoliko minuta dok je unosio stvari - rekla nam je starija gospođa koja prodaje na ulici.

Kako mediji pišu radi se o jednom od najelitnijih mesta u ovom delu primorju, pa su uglavnom tu vile, među kojima i ona Elene Karaman.

- Ovde su sve bogataši. Milan je sigurno za nekoliko dana potrošio 1.500 eura, ako ne i više. Ali neka ga, neka uživa. Mlad je. Nisam videla da je neko došao sa njim. Možda kasnije, ali tada je bio sam. Čula sam da je sve vreme provodio sam kupajući se i sunčajući se. Nije obilazio ove naše plaže. Valjda nije želeo da ga ljudi zapitkuju, da se slikaju sa njim. Vodi sada taj drugačiji život - dodala je ova baka.

Kako su rekli iz jednog restorana, Milan je dolazio da ruča i uglavnom su to bili morski plodovi.

- Ponašao se kao sav normalan svet. Divan je dečko. Ostavio je na kraju bakšiš - rekli su nam očevici.

Podsetimo, Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao sa muzičke scene i tada se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti, a poznato je da većinu vremena provodi u manastiru.

Pevač već duže vreme mir pronalazi u pravoslavlju, a kako je do sada poznato, ne planira da se zamonaši.

Bonus video:

01:36

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković

(Espreso/Blic/Aleksandar Dojkić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.