Udarno izdanje fatalne plavuše: Ima 51 godinu i još uvek pokazuje gole grudi nasred plaže, kakva atomska bomba
Foto: Printscreen Instagram/heidiklum

mačka

Udarno izdanje fatalne plavuše: Ima 51 godinu i još uvek pokazuje gole grudi nasred plaže, kakva atomska bomba

Bila je okrenuta leđima kameri dok uživa u kristalnoplavoj vodi

Objavljeno:

Ako postoji plaža, postoji velika šansa da je Hajdi Klum tamo... u toplesu. Samo nekoliko dana nakon što je na sunčanom pesku proslavila petu godišnjicu braka sa 16 godina mlađim suprugom Tomom Kaulicom, poznati supermodel ponovo je bila u centru pažnje – ovog puta, brčkala se u okeanu, noseći najminimalnije tangice na svetu.

U novom video-snimku koji je snimio njen suprug Tom Kaulic, a ona podelila na svom Instagramu, Hajdi je okrenuta leđima kameri dok uživa u kristalnoplavoj vodi.

Bez gornjeg dela kupaćeg kostima, zvezda "Project Runway" nosila je samo braon tangice sa tankim pantljikama vezanim na kukovima, dok je lagano išla prema obali.

Guza se njihala tamo-amo dok je ona veselo skakutala po plićaku. Da bi upotpunila izgled, nosila je crne sunčane naočare i zalizala svoju mokru plavu kosu unazad, niz leđa.

Kada je stigla do kopna, podigla je ruke u vazduh, trčeći sa širokim osmehom na licu, pre nego što se okrenula ka kameri i svom partneru pa obema rukama pokrila svoje gole grudi. "Sloboda", napisala je u opisu videa, dodajući: "Samo ti i ja“.

Hajdi je poznata po svom smelom stilu i nije tajna da obožava da nosi najsmelije bikinije na plaži. Kada ne uživa u toplesu, Klum često nosi najmanje moguće bikinije. Jedan od njenih poslednjih izbora je bio bikini sa leopard printom, koji je imao više izreza i traka nego same tkanine. Dok je izazovno išla ka kameri, njeno međunožje je bukvalno kipelo i pretilo da eksplodira.

Lista njenih smelih izbora nastavlja da raste, ali jedno je sigurno – ako postoji bikini koji otkriva puno kože, Hajdi Klum ga verovatno već ima u ormanu. Njen smeli stil i hrabrost u modnim odabirima čine je jednom od najprepoznatljivijih ličnosti na svetu, posebno kada je reč o modnim trendovima za plažu.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/24sedam/V.I./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.