Kakva li će svekrva biti Lepa Brena? Evo šta njene snahe mogu da očekuju, u njihovoj kući je ovako
Lepa Brena, Foto: Marina Lopičić

iskreno

Kakva li će svekrva biti Lepa Brena? Evo šta njene snahe mogu da očekuju, u njihovoj kući je ovako

Sinovi Lepe Brene od majke i oca imali su sjajan primer da nauče kakvoj zajednici da teže

Objavljeno: 20:16h

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Već 33 godine oni uživaju u skladnom braku, punom razumevanja, ljubavi i kompromisa, a sinovi Lepe Brene od majke i oca imali su sjajan primer da nauče kakvoj zajednici da teže.

Lepa Brena ne krije, da je kao neko ko je u kući odgajao tri momka, sinovima stalno delila savete:

Neko sam ko gaji tri momka u kući, zato sam vodila računa da ih naučim da poštuju ženski rod. Učila sam ih da ako su s nekom devojkom, nemaju osećaj da su kupili neki lep orman ili komad nameštaja pa će ga jednog dana zameniti. Ako i do toga dođe, onda treba da pronađu jedan džentlmenski način kako da to urade - istakla je svojevremeno.

Da su sinovi Lepe Brene imali dobar primer vidi se i iz Filipovog i Aleksandrinog skladnog braka, ali i iz Viktorovog odnosa prema devojci Sofiji.

Brena je otkrila i da se u njihovoj kući svi problemi rešavaju razgovorom, bez povišenog tona:

– Mi to ne radimo, sve probleme rešavamo razgovorom. Ipak, imamo decu i porodicu, a to je naš zajednički interes zbog kojeg je vrlo važno da izbrojite do deset. Ja sam praštala i brojala jer više nismo samo mi u pitanju, već i deca. Jedina stvar koju nikada nisam dozvolila je da se pređe određena granica, gde supružnici uništavaju integritet i dostojanstvo jedno drugom.

Bonus video:

02:11

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

(Espreso/Story/Teodora Vuković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.