Da li znate da je sestra Jelene Đoković udata za popularnog košarkaša? Ona je lepotica kakvu ne viđate svaki dan
Jelena Đoković, Foto: Ahel/ATAImages

zanimljivo

Da li znate da je sestra Jelene Đoković udata za popularnog košarkaša? Ona je lepotica kakvu ne viđate svaki dan

Ana je udata za košarkaša, sa kojim ima sina Viktora

Objavljeno:

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, već 10 godina uživa u braku sa suprugom Jelenom o čijem se privatnom životu pre udaje malo zna.

Jelena i Novak trude se da privatnost sačuvaju od javnosti, a poznato je da Đokovićeva supruga ima rođenu sestru Mariju, kao i sestru od strica, blogerku Anu Bogdanović.

Ana je udata za košarkaša Luku Bogdanovića, sa kojim ima sina Viktora.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bogdanovićeva je pisala o modi, putovanjima i i zdravoj ishrani na Instagramu, ali se potom povukla sa društvenih mreza.

Inače, Ana i Luka su se venčali 2015. godine u Sremskoj Kamenici, a svadbi je prisustvovala i Jelena Đoković. Kum na venčanju je bio Nikola Peković, koji je jedno vreme zajedno sa Lukom nosio dres Partizana.

Ana Bogdanović
foto: Instagram printscreen/anabogdanovicofficial

Jelena i Novak počeli da se zabavljaju posle tri godine

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, Jelena Đoković i Novak Đoković upoznali su se 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan.

- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine - rekla je Jelena svojevremeno, a Novak je otkrio da je bio zaljubljen do ušiju u nju tokom srednjoškolskih dana.

Jelena Đoković, Olimpijske igre u Parizu 2024., Tenis
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu.... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - ispričao je on svojevremeno.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.