Koliko bi Manda bio srećan da je ovo dočekao: Glumac bi imao na šta da bude ponosan, ovo je njegov najstariji sin
Milorad Mandić Manda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

Koliko bi Manda bio srećan da je ovo dočekao: Glumac bi imao na šta da bude ponosan, ovo je njegov najstariji sin

Glumac je ima dva braka i četvoro dece

Objavljeno:

Glumac Milorad Mandić Manda iznenada je preminuo na sceni 2016. godine i iza sebe ostavio neizbrisiv trag. Osim brojne publike koja će ga pamtiti kroz njegove fantastične uloge i doprinos kulturi, članovi njegove porodice sigurno će ga zauvek čuvati u srcima.

Manda je imao dva braka. Prvi je bio sa Ksenijom Sonjom Burzan sa kojom je dobio troje dece Marka, Filipa i Mariju. Nakon razvoda osvojio je koleginicu Anju sa kojom je bio do poslednjeg dana. U braku sa njom dobio je sina Andriju.

Glumac bi bio ponosan na to kada bi video koliko se danas njegova deca međusobno slažu i podržavaju, kao i Anja sa Ksenijom Sonjom. O tome svedoče brojne fotografije na društvenim mrežama. Mandina prerana smrt odvojila ga je od svedočenja nekim veoma bitnim trenucima u životu svoje dece. Jedna od tih je i kako se ostvaruju u roditeljskim ulogama.

Naime, Mandin najstariji sin Marko postao je otac u decembru 2021. godine. On i njegova partnerka, poznata influenserka Tijana, a koju mnogi znaju pod umenom Flawless Mess, dobili su ćerkicu.

Ova devojčica ogrejala je srca celoj porodici nakon tragičnog glumčevog odlaska. Marko se ne eksponira u javnosti pa se o njegovom životu ne zna gotovo ništa.

Tek poneki kadrovi koji se vide na Instagram profilu njegove supruge. Venčali su se mesec dana pre rođenja bebe i godinama unazad uživaju svoju bajku.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/M.J./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.