Ko je udovica Olivera Dragojevića? Tvrdi da ga je izdržavala, a evo zašto nije hteo da peva u Srbiji 27 godina
Foto: Printscreen

MALO KO ZNA

Ko je udovica Olivera Dragojevića? Tvrdi da ga je izdržavala, a evo zašto nije hteo da peva u Srbiji 27 godina

Vesna i Oliver Dragojević su bili u braku 44 godine, a nakon njegove smrti ona je ostala sama

Objavljeno: 10:13h

Pevač Oliver Dragojević je preminuo 29. jula 2018. godine nakon, a njegova ljubav, supruga i životna saputnica je Vesna Dragojević o kojoj srpska javnost ne zna previše.

Malo ko zna i kako su se oni upoznali, a udovica poznatog pevača je jednom prilikom progovorila o tome.

Dragojevićeva udovica se sada prisetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević tek osvajao.

Vesna Dragojević
Vesna Dragojevićfoto: Facebook printscreen/Vesna Dragojević

- Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: "Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!" A kažem ja njemu: "Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana" - rekla je kroz gospođa Dragojević kod Giuliana, u njegovom večernjem šou-programu na Radio Dalmaciji.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/oliver_dragojevic_fan

- On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem doći po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici - rekla je gospođa Dragojević tom prilikom i otkrila kako ga je ona izdržavala.

- On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan... Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti - rekla je gospođa Dragojević tom prilikom.

Vesna i Oliver Dragojević su bili u braku 44 godine, a nakon njegove smrti ona je ostala sama.

Jednom prilikom je progovorila i o tome da 27 godina nije hteo da peva u Srbiji.

- Nikad ništa grubo nije rekao. On je bio takav, držao je do reči u mnogo situacija, ne samo to. Kada je počeo rat, mama, tata i sestra su došli ovde, bili su kod mene u Splitu. Videli smo kako gore brodovi, tu je bio veliki brod od 10 metara mog oca, koji je počeo da ga gradi kad sam išla u osnovnu školu, zvao se “Kopakabana”. Otac je video kako taj brod gori, pa je plakao i kukao - rekla je Vesna u emisiji “Ognjena zemlja” i dodala:

Vesna Dragojević, Oliver Dragojević
foto: Printscreen Facebook, Printscreen

- Oliver je mu je tada rekao da se ne nervira, rekao mu je: “Ja sam tamo mnogo radio, bio sam milion puta, ako vas to teši, nikad neću tamo pevati.” To je jedina rečenica koju je rekao u vezi toga i ne bi spomenuo da ga nisu pitali. Ništa on nije imao protiv, dolazili su Srbi u Sarajevo, Tuzlu.

Podsetimo, Oliver je preminuo 29. jula 2018. godine u 71. godini nakon teške borbe sa rakom pluća.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

20:44

VEČERNJI DNEVNIK 29.07.2024

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.