Zadnjica usisala kupaći, tračice na granici pucanja: Brineta (49) se utegla u bikini 3 broja manji, degutantno?
Foto: printscreen/Instagram/evalongoria

bomba

Zadnjica usisala kupaći, tračice na granici pucanja: Brineta (49) se utegla u bikini 3 broja manji, degutantno?

Glumica svojim pojavljivanjem u kupaćem kostimu uvek iznova izaziva debate

Objavljeno:

Eva Longorija se pre nekoliko meseci sa suprugom Hose Bastonom i njihovim sinčićem Santjagom trajno iz Los Anđelesa preselila u špansku Marbelju, gde su kupili luksuznu vilu na obali mora.

Čini se da lepoj glumici život u Evropi i te kako prija, te da joj sporiji tempo na Starom kontinentu odgovara, a paparaci je ovog leta praktično svaki dan zatiču kako uživa na plaži.

Tako je Eva Longorija pre nekoliko dana uživala na lokalnoj plaži u Marbelji, igrajući se sa svojim 6-godišnjim sinom, a atraktivna brineta bila je u potpunosti nesvesna paparaca.

Holivudska glumica svojim pojavljivanjem u kupaćem kostimu uvek iznova izaziva debate - dok su mnogi oduševljeni figurom džepne Venere jer izgleda prirodno, a ipak neverovatno seksi i zgodni, mnogi smatraju da nema mesta komplimentima.

Eva je ovog puta blistala u mikro bikiniju u žutim i narandžastim nijansama, a kako je donji teo bio izrazito minijaturan, pokazao je i više nego što je zvezda planirala, s obzirom da se prečesto uvlačio u njenu zadnjicu.

Iako je atraktivna 49-godišnjakinja pokazala malo celulita i sitnih nesavršenosti, ne može se osporiti da izgleda zaista sjajno, posebno u svetlu činjenice da nije još jedna u nizu poznatih lepotica koja je podlegla teroru savršenosti. Eva nam i dalje pokazuje da žena u zrelim godinama može da puca od seksepila, a da pritom ne mora da bude savršena niti izvajana do savršenstva.

Korisnici društvenih mreža rešili su i da ovog puta izrešetaju Evu zluradim komentarima - iako su pohvalili njenu figuru, tvrde da je njene bikini neprikladan, posebno zbog činjenice da je došla na plažu u društvu svog deteta.

1 / 12 Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ona mi se dopada, ali joj bikini loše stoji. Izgleda kao da je kupljen na dečjem odeljenju i jasno je da joj je mali", "Zar nije robala bikini pre kupovine", "Sramotno je da jedna majka dovede dete na plažu u ovome", "Čim nosite tange u javnosti, od pristojnosti ste odustali", "Udata maja oblači se kao mlada striptizeta i to pred detetom - šta reći", "Ne izgleda lepo i jasno je da nije udobno, pa čemu onda poriv da se ovo nosi", "Nije kupila dobru veličinu bikinija", "Kupaći joj ne čini uslugu - deluje krupnije nego što zapravo jeste", "Ovo je 3 broja manje, a svi znamo da ima para za bikini koji joj je taman", samo su neki u moru sličnih komentara.

Bonus video:

03:44

KURIR TELEVIZIJA ISPRED ZGRADE SA KOJE JE PAO KINDAPOVANI MLADIĆ! Stanković: Traga se za još trojicom osumnjičenih

(Espreso / Blic žena/ Prenela:M.S. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.